ByKay Panter draagzak

ByKay draagzak panter

Een draagzak, hoe gaaf is dat! Niet alleen zijn ze ontzettend praktisch, maar ook nog eens een echte eyecatcher! Wat dacht je van een te gekke ByKay draagzak met panter print? Deze draagzak is voor zowel jongens als meisjes perfect geschikt om te dragen. Steeds vaker zien we dat ouders kiezen voor het gemak van een draagzak. Dit is ook niet zo vreemd, want een draagzak is ontzettend praktisch. Zo draag jij je baby veilig, comfortabel en dicht bij je en heb je beide handen vrij om bijvoorbeeld de handdoeken op te vouwen of boodschappen te doen. Ben jij opzoek naar een praktische manier om je kleine overal mee naar toe te nemen, dan is een draagzak van ByKay de perfecte oplossing. Vooral de ByKay draagzak panter is immens populair. Niet voor niets zien we steeds vaker de panter print terugkomen. Of het nu gaat om onze kleding, ons interieur of draagzak het kan allemaal.

Inhoud

Waarvan is de ByKay draagzak panter gemaakt

Draagzakken van ByKay staan bekend om kwaliteit. De draagzak bestaat voor het grootste deel uit katoen en voor de rest uit linnen. De ByKay draagzak is verkrijgbaar in verschillende stoere varianten. Wat dacht je van een ByKay draagzak panter of een draagzak met een spijkerlook? Ten onrechte heeft de draagzak vaak een ietwat stoffig imago, iets wat wij volledig ten onrechte vinden! De draagzak is namelijk niet voor niets bij jonge ouders steeds populairder. Hoe gaaf is het, dat jij door de stad loopt met je baby in een te gekke Draagzak met panter print of spijkerlook? Houd je het liever neutraal, dan kun je ook kiezen voor een beige variant. Kortom, allerlei verschillende variant, zo is er altijd wel een draagzak die past bij jouw smaak.

Verschillende soorten draagzakken van ByKay

ByKay heeft niet alleen verschillende kleuren en printen, maar heeft naar de panter draagzak ook nog verschillende type draagzakken. De meeste populaire variant is toch wel de ByKay ssc classic draagzak. Deze draagzak is niet alleen comfortabel voor je baby, maar tevens ook ergonomisch. Dit betekend dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de houding van je kindje. Door de speciale vorm, draag jij je kindje altijd in de juiste, ergonomische houding. Deze ByKay ssc classic draagzak is eenvoudig te dragen in verschillende posities. Zo kun je kiezen hem te gebruiken als buikdrager, rug drager of heupdrager. Deze draagzak is super eenvoudig te gebruiken, door de verschillende gespen kun jij deze draagzak perfect op maat maken voor jouw baby.

Beco draagzak

Welke maat heb ik nodig

Draagzakken zijn al te gebruiken vanaf de geboorte. Hoe leuk is het, met je kleine ‘grote’ trots rond te lopen in een ByKay panter draagzak ? Of je nu kiest voor een panter draagzak van ByKay of één met een spijkerlook. Je kunt baby al dragen vanaf maat 56. Het grote voordeel aan de meeste draagzakken, is dat ze in maat verstelbaar zijn. Dit betekend dat de draagzak gewoon met je kleintje meegroeit. De Free to grow draagzak van Tula is er ook zo’n één. Deze is immens populair en ook verkrijgbaar in te gekke panter uitvoering. De draagzakken zijn meestal verstelbaar vanaf maat 56 tot maat 86/92. Dit is tot ongeveer het 2e levensjaar van je kleintje. Afhankelijk van de bouw van je kind.

Is de ByKay draagzak ergonomisch?

Of je nu kiest voor een ByKay draagzak panter of spijkerlook, alle draagzakken zijn ergonomisch. Dus ook de bykay ssc classic draagzak is ergonomisch. Dit betekend dat jij je baby altijd in de juiste houding draagt. Doordat de draagzak van ByKay is voorzien van een extra sterke en stevige heupband, zorgt deze ervoor dat het gewicht juist en evenredig wordt verdeeld. Daarnaast zorgt het er niet alleen voor dat je baby in de juiste ergonomische houding wordt gedragen, maar zorgt het er ook voor dat jij als drager de correcte houding aanneemt en het gewicht eerlijk wordt verdeeld voor het ideale comfort.

De voordelen

Of je nu kiest voor een ByKay panter draagzak of één met een andere look. De draagzakken van ByKay zijn immens populair. ByKay staat bekend om de comfortabele en ergonomische manier van dragen. Dit zorgt er voor dat zowel jij als je baby in de juiste houden uren gedragen kan worden. Of je nu kiest voor een panter draagzak of gaat voor een ByKay draagzak van spijkerlook, er is altijd een draagzak voor je baby die past bij jouw stijl en smaak. Willen jullie je baby beide in een draagzak gaan dragen, dan kunnen we ons voorstellen dat een panter draagzak misschien iets te veel van het goede is. Geen probleem, ByKay heeft namelijk ook voldoende draagzakken in neutrale kleuren, zo kunnen beide ouders de draagzak zonder probleem dragen. Kortom, de draagzakken van ByKay zijn voor iedere ouder die zijn of haar kind wil dragen een echte must have! Is een panterprint nu niets voor jouw, kies dan uit één van de talloze andere uitvoeringen.

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.