Tula Draagzak

Ben jij opzoek naar een draagzak van Tula? Dan hebben wij speciaal voor jou alles wat je moet weten over de Tula draagzak op een rij gezet, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Draagzak van Tula

Draagzakken van Tula zijn immens populair samen met de tula explore draagzak, is de free to grow een van de populairsten. Vooral door de vele voordelen die deze draagzakken met zich meebrengen. Naast de prachtige design, zijn de draagzakken van Tula ergonomisch. Dat betekend dat ze zowel voor jouw als ouder, als voor je kleine zorgen voor de juiste houding en een comfortabele ligging. Wist jij dat de populairste draagzak van dit moment de Tula free to grow draagzak is? Dit komt omdat jij je kleine in de Tula free to grow draagzak vrijwel vanaf de geboorte, tot aan de leeftijd van een kleuter (max 22 kg.) gedragen kan worden. Deze Tula free to grow draagzak is verkrijgbaar is allerlei verschillende kleuren en design en te vertellen in maar liefst 3 standen, voor een optimale ondersteuning! Wil jij alles weten over de Tula free to grow draagzak, dan ben je hier aan het juiste adres.

Wil jij je kleine graag veilig en comfortabel bij je dragen en ben je op zoek naar een draagzak? Dan is de Tula draagzak precies wat je zoekt. De Tula draagzak is verkrijgbaar is allerlei leuke kleuren geschikt voor zowel jongen als meisje of gewoon neutraal. Door het enorme aanbod zit er altijd een print of kleur bij die past bij jouw smaak. Het voordeel aan een neutrale kleur tula draagzak, is dat zowel jij als je partner probleemloos met deze draagzak over straat kan lopen. De meeste populaire Tula draagzak van dit moment, dat is de Tula Free to Grow draagzak. Welke draagzak kies jij?

Tula Ergonomische drager

Het grote voordeel aan de draagzakken van Tula, is dat deze ergonomisch zijn. Ergonomisch wil zeggen dat de draagzak ervoor zorgt dat zowel jij als je kindje optimaal wordt ondersteund en je de juiste houding hebt. Dat is natuurlijk wel zo fijn, op deze manier profiteren zowel jij als je kleintje van een optimaal comfort. Door het ergonomische comfort kun jij het gewicht van je kindje prima opvangen en heeft je kleine de perfecte ondersteuning waardoor het zitten in de Tula draagzak echt een feestje is.

Verschillende Tula Draagzakken

De draagzak van Tula is verkrijgbaar is allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Niet zo gek natuurlijk, aangezien de wens van iedere ouder vaak net iets anders is. Het grote voordeel, wat alle tula draagzakken gemeen hebben, is dat ze ergonomisch zijn. De Tula draagzak is verkrijgbaar is o.a. de volgende modellen: de Tula Toddler, Tula Free to Grow, Tula half buckle, Tula wrap conversion en de Tula Explore.

De Tula Free to grow draagzak

Een draagzak voor baby en peuter. De nieuwste Tula draagzak, de Tula Free to grow is de opvolger van de Tula baby en Tula todler draagzak. Het grote voordeel van deze vernieuwde Tula free to grow draagzak, is dat je baby al vanaf de geboorte in deze draagzak kan. Je kunt deze draagzak gebruiken tot maar liefst 22 kilo. Zo heb jij jarenlang plezier van deze Tula free to grow draagzak en kun je hem zowel als buikdrager als rugdrager gebruiken.

De Reguliere Tula draagzak

De ‘reguliere’ versie Tula draakzak heeft de grootste diversiteit aan kleuren en printjes. De basis van deze draagzak is van canvas gemaakt. Canvas wordt vervolgens gecombineerd met een katoenen stof op het rug gedeelte, waar vervolgens een leuke print op zit. Je kunt deze normale draagzak van tula krijgen in een 2-tal maten; de Tula standaard-baby en de Tula draakzak Toddler. Ga je voor de Tula baby, dan kun je deze eenvoudig verkleinen met een Infant inserter. Op deze manier kan ook je net geboren baby prima in deze tula draagzak. Wanneer je baby te groot is, dan zal je over moeten naar de Tula toddler draagzak. Omdat Tula dit niet praktisch vond en ook vanuit milieuvriendelijk oogpunt wilde aanpakken, is hiervoor de Free to grow draagzak ontwikkeld. Zo kan je kleine vanaf baby tot 22 kilo in dezelfde draagzak van Tula blijven zitten. De toddler draagzak van Tula daarentegen, die is nog wel gewoon beschikbaar. Zo kunnen namelijk ook de grotere kindje lekker en geborgen in de draagzak bij één van de ouders zitten.

De voordelen van een Tula draagzak

Het grootste voordeel van de Tula draagzak, is dat ze allemaal ergonomisch zijn. Ideaal toch, hoef je daar al niet meer op te letten! Een ander bijkomend voordeel die we graag met je willen bespreken, dat is natuurlijk het vlaggenschip van Tula; De Free-to-grow draagzak. De voordelen van deze draagzak zijn oneindig. Daarom hier de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje;

  • Vanaf de geboorte te gebruiken
  • De juiste ergonomische houding direct vanaf de geboorte
  • Te gebruiken als rug- en buikdrager
  • Vanaf 3,2kg geen inserter nodig
  • De welbekende M houding
  • Te verstellen in zowel lengte als breedte
  • Te gebruiken in 3 standen voor optimale ondersteuning

Waarom kiezen voor een (Tula) draagzak

Steeds meer ouders kiezen voor een draagzak, waar de draagzak in het verleden vaak werd verward met een draagdoek, zijn de draagzakken van tegenwoordig super hip, comfortabel en fancy! Het grote voordeel aan het gebruiken van een draagzak, is dat jij je kleine lekker dicht en comfortabel bij je hebt en je tevens je beide handen vrij hebt om de nodige klusjes in huis te doen. Dus heb jij het druk en wil je snel even je handdoeken opvouwen? Dan is een Tula draagzak de perfecte uitkomst. Zo heb jij je baby lekker comfortabel en dicht bij je en kun je huishoudelijke klusjes doen. Even naar de supermarkt? Geen probleem! Je bespaart jezelf een hoop moeite en tijd door je kleine in de draagzak mee te nemen. Jij hebt toch ook geen zin om iedere keer te slepen met de kinderwagen of buggy? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een draagzak voor je baby. Niet alleen praktisch, maar ook nog een perfect ter ondersteuning van de houding van jouw kleintje!

BabyBaby