Top 3 Populairste Tula Free To Grow Draagzakken

rugdrager

Draagzakken van Tula zijn immens populair samen met de tula explore draagzak, is de free to grow een van de populairsten. Vooral door de vele voordelen die deze draagzakken met zich meebrengen. Naast de prachtige design, zijn de draagzakken van Tula ergonomisch. Dat betekend dat ze zowel voor jouw als ouder, als voor je kleine zorgen voor de juiste houding en een comfortabele ligging. Wist jij dat de populairste draagzak van dit moment de Tula free to grow draagzak is? Dit komt omdat jij je kleine in de Tula free to grow draagzak vrijwel vanaf de geboorte, tot aan de leeftijd van een kleuter (max 22 kg.) gedragen kan worden. Deze Tula free to grow draagzak is verkrijgbaar is allerlei verschillende kleuren en design en te vertellen in maar liefst 3 standen, voor een optimale ondersteuning! Wil jij alles weten over de Tula free to grow draagzak? Lees dan ons volledige blog.

Inhoud

Waarom kiezen voor de Tula Free To Grow Draagzak?

Tula is als het gaat om draagzakken één van de toonaangevende merken op het gebied van draakzakken. Door het goede comfort en ergonomisch opgebouwde design een echte topper in haar categorie. Het grote voordeel waarom jij het beste kunt kiezen voor de Tula free to grow draagzak, is dat jij je kleintje vanaf baby in deze draagzak kunt dragen. Daarnaast is deze Tula free to grow draagzak te verstellen in maar liefst 3 standen, zo kun jij je baby vanaf maat 56 tot maar 86/92 in deze draagzak dragen. Het minimale gewicht voor de Tula free to grow draagzak is circa 3,5kg Dat betekend dat jij de Tula free to grow draagzak al vanaf de geboorte kunt gebruiken tot zeker een jaar of 2, uiteraard even afhankelijk hoe snel jouw kindje groeit.

Hoe werkt de Free to Grow draagzak van Tula?

Tula free to grow draagzak is verstelbaar. Op deze manier kun jij de rugpand zowel in breedte als hoogte bestellen. Dus wanneer je een kleine baby hebt, dan is je rugpand logischerwijs een stuk minder groot. Wanneer je kleine wat groter is, dan kun je het rugpand van je Tula free to grow draagzak eenvoudig verstellen zodat hij goed past. Wil jij direct je kindje dragen na de geboorte, dan is de Tula free to grow draagzak de ideale draagzak. Je kunt je baby namelijk al dragen vanaf maat 56. Zo kun jij direct na de geboorte van je kindje hem of haar veilig en comfortabel bij je dragen. Wil jij je kleine langere tijd blijven dragen, dan is de Tula free to grow draagzak speciaal ontwikkeld dat jij je kindje tot zeker maat 86/92 kunt dragen. Dit zal gemiddeld tot zo’n 20 kg. zijn.

3 Populairste Tula Free To Grow Draagzakken

Hoe kan ik de deze draagzak dragen

De Tula free to grow draagzak is een ergonomische draagzak, door haar comfortabele schouderbanden en heupband is deze perfect geschikt om voor langere tijd te dragen. Deze schouderbanden en heupband zijn namelijk extra gevoerd, wat ervoor zorgt dat de verdeling van het gewicht optimaal is. Je kunt de Tula free to grow dragen als buikdrager en rugdrager. Dat betekend dat jij de draagzak Tula free to grow zowel op je buik als op je rug kunt dragen. Wanneer je net begint met het dragen van je baby in een draagzak, dan begin je met het dragen op je buik. Je zorgt er dan voor dat je kindje met het gezicht naar jouw toe gericht zit. Kan je kleine zelfstandig zitten? Dan kun je ervoor kiezen de Tula free to grow draagzak op de rug te dragen.

Handig mee te nemen op vakantie

Op vakantie gaan met je kleintje wordt nog eenvoudiger met de Tula draagzak. Deze ergonomische draagzak is ideaal om je baby of peuter dichtbij te houden terwijl je je handen vrij hebt om te genieten van de reis. Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp kun je de Tula draagzak gemakkelijk in je koffer van rolkoffer.nl meenemen. Of je nu een avontuurlijke wandeling maakt of ontspant op het strand, de Tula draagzak biedt comfort en gemak voor zowel jou als je kleintje. Zo kun je samen onbezorgd genieten van een onvergetelijke vakantie.

Is de Tula Free To Grow ergonomisch?

Ja, de Tula free to grow draagzak is een ergonomische draagzak. Dit houdt in dat jouw kleine de juist knie-tot-knie houding heeft. Dit betekend dat de billetjes van je kleine lager zitten dan de knietjes. Dit wordt ook wel de M-houding genoemd. Dit zorgt ervoor dat de rug een natuurlijke bolling kan aannemen. Daarnaast is het ook zo dat het gewicht van voor de drager van de Tula draagzak op de juiste manier gelijkmatig wordt verdeeld. Kortom, wat jij zoekt in een baby draagzak, dat vind je in de Tula free to grow. Deze draagzak groeit als het ware gewoon met je kleine mee. Je kunt zowel het rugpand in lengte als breedte verstellen. Op deze manier kun jij de Tula free to grow in maar liefst 3 verschillende standen gebruiken voor een optimaal comfort.

tula draagzak

Hoe kies ik de juiste Tula Draagzak voor mijn baby?

Wanneer jij van plan ben je kleine langere tijd te dragen, dan is de Tula free to grow draagzak de perfecte oplossing. Doordat deze draagzak met je kleine meegroeit, is deze de gehele periode te gebruiken. Dit is zowel goed voor het milieu, als voor je eigen portemonnee. Doordat de Tula free to grow draagzak is allerlei verschillende designs verkrijgbaar is, kan zowel vader als moeder met deze draagzak lopen. Kies jij voor een neutrale kleur of ga je liever voor een opvallende kleur? Met de draagzakken van Tula kun jij alle kanten op. In welke Tula free to grow draagzak draag jij jou kleintje voortaan?

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.