Bondolino draagzak

Als je graag op pad gaat met je kindje dichtbij je, dan is de Bondolino draagzak een goede optie. Het grootste voordeel van dit model is dat het is voorgevormd, zo kun je je baby fijn op je buik dragen. Naarmate je kindje ouder wordt vind je het misschien fijner om hem of haar op je heup of rug te dragen (tot 15 kg) en dit kan dan ook met de Bondolino draagzak. Maar met name in het begin is het fijn om je baby zo dicht mogelijk bij je te dragen. Gelukkig kun je hier op deze pagina op je gemak alle Bondolino draagzakken bekijken en dan een keuze maken hoe jij je kindje het liefst bij je draagt. Laat je goed informeren en adviseren, maar vooral ook inspireren zodat je weet wat er allemaal kan en wat jij graag wil. 

Kenmerken Bondolino draagzak

Wanneer dat je je gaat verdiepen in de wereld van de draagzakken, dan kom je allerlei merken, modellen, maten en vormen tegen. Maar nu gaan we het hebben over de Bondolino draagzakken, hoe kun jij deze herkennen? Dat leggen we je uit. Het zijn namelijk erg fijne draagzakken die comfort bieden en erg veel gemak geven. Een draagzak wil je graag eenvoudig om kunnen doen, dit kan dan ook met de Bondolino draagzak. Het is erg praktisch in het gebruik en je kunt je kindje eenvoudig op je rug en buik dragen. Nog een bijkomend voordeel is dat de Bondolino draagzakken allemaal voorzien zijn van brede gewatteerde schouderbanden en ook nog eens een slaapkapje. Dankzij de schouderbanden kun je het gewicht van je kindje goed verdelen. Let hier goed op want jij kunt dan rug- en schouderklachten bij jezelf voorkomen. Het is namelijk erg fijn om je kindje zo dichtbij je te kunnen dragen!

Hoppediz Bondolino draagzak

De Hoppendiz Bondolino draagzak is zeer bekend en wordt al sinds 2008 door veel ouders gebruikt. Ze vinden het een erg fijn en praktisch model en het is een eenvoudig draagsysteem. Het voordeel is dat het een model is wat vrijwel iedereen zal passen, eenvoudig om te doen en kan gebruikt worden vanaf de geboorte en dan tot je kindje ongeveer maatje 92-98 heeft. Je hebt het gemak dat deze Bondolino draagzak een model is wat een rugdrager en buikdrager in één is. Als je de heupband af wilt stellen, dan zie je dat deze kan sluiten met een breed en stevig klittenband. De schouderbanden zijn ook goed breed, ze zijn ook nog eens gevuld met stevig materiaal. Hierdoor ervaar jij een goede gewichtsverdeling van je kindje over je schouders. Nog meer voordelen van deze Bondolino draagzak? Er zijn er meer dan genoeg te benoemen:

  • De hoogte en de breedte kun je eenvoudig verstellen dankzij een aantrektouwtje.
  • De heupband zal dankzij de aantrektouwtjes vanzelf mee vouwen. Je kindje neemt zo een goede M houding aan.
  • De aantrektouwtjes gebruik jij tot ze helemaal los zitten, dan heb je ze niet meer nodig want je kindje groeit erg hard!
  • Er zijn speciale verbreders die je kunt gebruiken, deze vind je in de heupband. Je kunt ze goed vastmaken met klittenband en een knoop.
  • De benen van je kindje zijn voorzien van een goede ondersteuning dankzij de verbreders, want deze zijn gevuld met zacht materiaal.
  • Er is een slaapkapje aanwezig aan de bovenkant van de Bondolino draagzak.
  • Je vindt op de draagzak nog een klein zakje, daar kun jij bijvoorbeeld je sleutels in doen of een pinpas of misschien wel de speen van je kindje.

Materialen Bondolino draagzak

Je hebt verschillende soorten Bondolino draagzakken, maar deze zijn ook weer van diverse materialen gemaakt. Je hebt bijvoorbeeld katoenen draagdoekenstof, het voordeel is dat het erg stevig en zacht is, maar heeft ook een mooi patroon. Maar je hebt ook poplin katoen, dit is erg voordelig, maar ook soepel en dun. Je zou eens moeten kijken wat jij mooi vindt en daar kun jij dan je Bondolino draagzak in bestellen. Je zou altijd eens in je vriendengroep kunnen informeren welke mensen deze draagzak ook gebruiken en dan even kunnen voelen welk materiaal voor jou het meest prettig aanvoelt. 

Online Bondolino draagzak bestellen

Ben je er al uit en wil je graag gebruik maken van een Bondolino draagzak? Dan hebben we goed nieuws voor je, want bij ons vind je alles wat je moet weten over de te gekke draagzak. Daarnaast vind je bij ons ook allerlei andere bekende merken zoals bijvoorbeeld een draagzak van Artipoppe, BabyBjornByKayChiccoCybexTulaManduca of Ergobaby. Het voordeel wat je hebt is dat je hier op je gemak het ruime assortiment Bondolino draagzakken kunt bekijken en dan kun jij een keuze maken welk model je aanspreekt. Let ook goed op de materialen waarvan de Bondolino draagzakken gemaakt zijn en de kleuren. Mocht je er nog vragen over hebben, dan kun jij altijd contact met ons opnemen en denken we graag met je mee. Het is belangrijk dat jij een fijne Bondolino draagzak hebt die voor jou fijn is en voor je kindje uiteraard ook!

BabyBaby