Manduca Draagzak

Ben jij net als wij ook zo’n fan van de Manduca Draagzak en wil je alle in’s en out’s weten? Bekijk dan snel alle tips en voordelen van deze prachtige en vooral praktische draagzak.

Draagzak van Manduca

Ben je voor je kleintje op zoek naar een goede Manduca draagzak? Dan hebben we goed nieuws voor je, want bij ons kun jij het ruime assortiment op je gemak bekijken. Je wil natuurlijk ook het beste voor je kindje, zodat je hem overal veilig mee naar toe kunt nemen. Een ergonomische draagzak is dan van belang en deze word je aangeboden van het merk Manduca. Het zijn fijne draagzakken die tot de peutertijd wel mee kunnen gaan. Ideaal dus als je graag samen op pad gaat en het beste wil voor jouw kleintje. 

Over het merk Manduca

Misschien heb je wel eens gehoord van het merk Manduca, ze ontwikkelen namelijk al sinds 2002 draagsystemen en draagzakken voor ouders en baby’s. Het gaat om zeer ergonomische ontwerpen en dan kun je je kindje met plezier bij je dragen. De Manduca draagzak kun jij al direct gebruiken als je kindje is geboren en is te gebruiken tot je kindje ongeveer maat 92 tot 98 heeft.

Het is fijn als je zeker weet dat je je kindje op een verantwoorde manier kunt dragen. Daar hoef je je met de Manduca draagzak geen zorgen over te maken. Bij het ontwikkelen van de draagzakken is hier namelijk volop rekening mee gehouden. Het merk wil namelijk ouders inspireren dat zij hun kinderen dragen met verantwoorde en ook met eerlijke producten. Daarom staat het merk ook bekend vanwege de biologische materialen, maar ook door de eerlijke productie en de duurzaamheid.

Veilig op pad met de Manduca draagzak

Als kersverse ouder heb je je kleintje natuurlijk graag zo dicht mogelijk tegen je aan. Dit kan dan ook gerealiseerd worden met de Manduca draagzakken. Hierdoor versterk jij ook de band tussen jou en je kindje

Ruim aanbod

Het is altijd lastig om een keuze te maken welke kleur draagzak je mooi vindt. Gelukkig heb je veel verschillende mogelijkheden als het over de Manduca draagzak gaat. Er zijn zoveel kleuren mogelijk, dat jij er altijd een kunt kiezen die bij jou past, en aan je wensen voldoet.

Meer over de manduca XT

Wil je graag een echte alles in één draagzak zodat je je kindje vanaf de geboorte tot aan de kleuterperiode kunt dragen? Dan doe je er goed aan om eens te kijken of dat de Manduca XT een goede optie is. Dit is namelijk een vrij nieuw model van dit merk en dan heb jij geen accessoires meer nodig. Je kunt zelfs de draagzak eenvoudig aanpassen in zowel de hoogte als in de breedte. Hierdoor groeit de Manduca draagzak gewoon echt met jullie mee.

Hoe draag je een Manduca draagzak

Als je net een kindje hebt gekregen dan wil je er ook graag samen op uit. Maar hoe kan je dit nu op een veilige manier realiseren? Inderdaad je kunt je kindje meenemen in een Manduca draagzak. Je kindje zal het met name in het begin erg fijn vinden als je hem of haar op je buik kan dragen. Het gezicht van je kindje is dan naar je toe gericht en zo kun jij je kindje continu in de gaten houden. Maar je kunt je kindje ook ruiken, voelen, zien en horen en hij/zij jou natuurlijk! De band wordt hierdoor alleen maar versterkt en jouw baby krijgt een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Voor jou als ouder is het ook fijn dat je toch even je handen vrij hebt, ideaal als je bijvoorbeeld even wat boodschappen moet doen of wat in het huishouden wilt doen. Je kunt je kindje ook op andere manieren meenemen in de Manduca draagzak, zo kun je je kindje ook op de rug of op de heup meenemen en dat wordt meestal gedaan als ze wat ouder zijn.

Manduca draagzak

Comfort van de Manduca draagzak

Het is fijn als je je kindje dichtbij je kunt dragen, maar het moet ergonomisch ook wel verantwoord zijn. Daarom wordt daar bij de ontwikkeling van de Manduca draagzak al volop rekening mee gehouden. De draagtassen zijn namelijk al ergonomisch gevormd. Het zorgt voor veel comfort voor jou en ook voor je kindje. Het voordeel is dan ook dat de schouderbanden niet afknellen, ze voelen juist zacht aan. Je kunt de riemen dan ook nog eens in de goede positie afstellen en dan is het nog fijner om samen op pad te gaan. Je zorgt er zelf voor dat je het gewicht van je kindje zo goed kunt verdelen en dan krijg jij dus geen last van je schouders of van je rug, want dat zou wel erg vervelend zijn!

Voordelen Manduca draagzak

Er zijn erg veel redenen om voor de Manduca draagzak te kiezen, dit blijkt wel uit alle voordelen. Deze hebben we dan ook speciaal voor jou op een rijtje gezet:

  • Het zijn ergonomische draagzakken.
  • In vele kleuren leverbaar zodat er altijd een stijl is die bij je past.
  • Zorgt voor veel comfort voor je kindje.
  • Comfortabele draagzakken voor jou.
  • Het is een lichtgewicht Manduca draagzak, waardoor het gewicht van je kindje wordt verdeeld tussen je schouders en heupen. Hierdoor heb je dus minder last van druk op je lichaam.
  • Jouw kleintje vervoeren is nog eenvoudiger dankzij deze draagzak, ook erg comfortabel.
  • Er zijn veel mooie draagzakken van dit merk te koop, maar je kunt ook denken aan Manduca accessoires (een schouderband beschermer bijvoorbeeld).

Kies voor de Manduca draagzak

Ben je op zoek naar een mooie, veilige en ergonomische draagzak om je kindje veilig mee te nemen? Lekker samen even op pad en toch je kindje dichtbij je, dat kan dankzij de Manduca draagzak. Bij ons ben je aan het juiste adres en hier kun je op je gemak het aanbod bekijken. Als je benieuwd bent dan kun je ook de andere merken nog bekijken en dan nagaan waar dat jouw voorkeur naar uit gaan. Bij vragen kun jij contact met ons opnemen en dan helpen wij je graag verder. Iedere dag staan wij weer voor je klaar zodat jij de beste Manduca draagzak kunt kiezen voor jou en voor je kindje.

BabyBaby