Artipoppe Draagzak

Ben jij opzoek naar een draagzak van Artipoppe? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij vertellen we alles wat je moet weten over deze te gekke draagzak voor je baby.

Draagzakken van Artipoppe

Draagzakken van Artipoppe, Artipoppe is kunnen we wel gerust zeggen, de ferrari onder de draagzakken. Deze draagzakken van artipoppe staan bekend om de prachtige stoffen en geweldigde designs die ze keer op keer op de markt weten te brengen. Naast draagdoeken is Artipoppe een echte topper op het gebied van draagzakken. Wil jij je kleine lekker veilig en vooral comfortabel bij je dragen, dan is een draagzak van Artipoppe onmisbaar. Deze draagzakken kenmerken zich door het hoge comfort, ergonomische houding en niet geheel onbelangrijk prachtige designs. Zo vind jij altijd een draagzak die past bij jouw wensen.

Het ontstaan van Artipoppe

Wist jij dat zelfs de bekende gezichten als Jessica Alba en onze eigen Doutzen Kroes met enige regelmaat worden gespot met een te gekke fancy draagzak van Artipoppe? Het bedrijf is opgericht door Anna van de Bogert (37). Anna verloor in 2012 haar baan als officemanager, met als gevolg dat ze het moet doen met een uitkering en ineens weer moet solliciteren. Net op het moment van haar ontslag heeft ze haar 2e kindje mogen verwelkomen en wil ze natuurlijk maar al te graag thuisblijven veilig bij haar kleine trots. Ze wordt door het partner gewezen op het feit, dat je ook met een uitkering via het UWV de mogelijkheid hebt om te gaan ondernemen en dat met behoud van je uitkering. De perfecte oplossing om het moederschap te combineren met het verdienen van geld.

Artipoppe draagzakken voor je baby

Artipoppe heeft draagzakken voor verschillende leeftijdsklassen. Zo kun jij vanaf de geboorte je baby al lekker veilig en warm comfortabel bij je dragen terwijl jij je beide handjes vrij hebt. Wel kan het soms even een uitdaging zijn, vooral wanneer je de draagzak voor het eerst gaat gebruiken om vast te klikken. Bij de draagzak van artipoppe kruisen de banden namelijk op de rug en deze dien je vervolgens aan de zijkant vast te klikken. Als je de handigheid één keer hebt, dan is het natuurlijk geen enkel probleem meer en heb jij jouw kleine binnen een handomdraai in de draagzak. Bijkomend voordeel bij het kruiselings vastklikken, is dat de druk direct goed wordt verdeeld.

Je kunt de artipoppe draagzak eenvoudig afstellen op de wensen en behoefte van jouw baby. Je kunt er voor kiezen de draagzak wat groter te houden, dan klik je hem eenvoudig vast en kun je vervolgens de riempjes aantrekken om zo de ideale ergonomische houding voor ouder en kind te bepalen. Wil je hem direct op maat hebben, dan kan het in het begin even zoeken zijn, maar één keer gevonden klik jij je draagzak in enkele seconden eenvoudig vast.

Verschillende possities

De draagzak van Artipoppe is zowel op de rug als op de buik te dragen. Het verschil met deze draagzak wanneer je hem op de rug draagt ten op zicht van wanneer je hem op je buik draagt is de bevestiging. Wanneer jij de draagzak op je buik draagt, dan draag je hem ‘kruiselings’. Wanneer jij ervoor kiest je artipoppe op de rug te dragen, dan is dit recht. Zo kun jij afhankelijk van je eigen wens er eenvoudig voor kiezen of je de draagzak voor of achter draagt. Zo kun je met één draagzak verschillende posities gebruiken.

Schouderbanden van de Artipoppe draagzak

De schouderbanden van de draagzak van Artipoppe zijn relatief zacht. Hierdoor is de draagzak extra comfortabel te dragen. Door het gebruik van zachte stoffen is hij ontzettend fijn om te dragen. Het dragen van je baby op de rug kan daarentegen wel even wennen zijn, vooral wanneer je gewend bent je kleintje altijd op de buik te dragen. Uiteraard is het dragen van je baby op de buik een stuk gezelliger, maar het kan natuurlijk voorkomen dat het even niet zo praktisch is. Probeer daarom voor jezelf, maar ook zeker voor je kind af te wisselen. Zo kunnen jullie beide wennen aan beide posities.

De stoffen

De stoffen die door Artipoppe gebruikt worden zijn werkelijk geweldig. Er wordt gebruik gemaakt van heerlijke zachte stoffen. Hierdoor is de draagzak erg soepel en fijn te dragen. Vooral wanneer je de draagzak veel gebruikt, wordt hij naarmate de tijd steeds fijner. Dit komt doordat de stoffen dan nog soepeler worden en hij een soort van ‘ingedragen’ is. Het is even wennen, maar na een weekje te hebben gelopen met de Artipoppe draagzak, voelt het alsof je hem al jaren gebruikt. Het klikken gaat bijna vanzelf en de stoffen zijn zo soepel, dat hij enorm fijn zit.

Wat kost een draagzak van Artipoppe?

De draagzakken van Artipoppe zijn verkrijgbaar via de officiële website. Door het ruime aanbod kun jij eenvoudig diverse kleuren en stoffen samenstellen. De goedkoopste draagzak kost circa 300 euro, de duurste daarentegen ruim 7.000 euro. Dat de artipoppe een echte eyecatcher is, daar zijn we het inmiddels wel over eens. Door de prachtige afwerking, te gekke designs en het heerlijke comfortabel ergonomische design is de Artipoppe draagzak een echte klasse apart.

Alternatief voor de draagzak van Artipoppe?

Zoals je hierboven kunt zien zit er nogal een prijskaartje aan de draagzakken van Artipoppe. Toch zijn de draagzakken deze prijs meer dan waard. Heb jij niet het budget of wil je simpelweg niet zoveel betalen voor een draagzak voor je baby? Dan zijn er ook voldoende andere merken draagzakken die minstens net zo goed zijn als de draagzakken van Artipoppe. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een draagzak van Artipoppe, BabyBjorn, ByKay, Chicco, Cybex, Tula, Manduca of Ergobaby. Deze draagzakken beginnen al bij een bedrag van 100 euro. Dus wil jij voortaan je kleine baby, peuter of kleuter comfortabel en veilig bij je dragen en ook teven tussendoor nog wat klusjes willen doen? Dan is een draagzak de ideale oplossing. Door het gebruik van een draagzak geef jij je kleine een geborgen gevoel en heb jij zelf de beide handen vrij om nog wat klusjes in huis af te maken.

BabyBaby