BabyBjörn Draagzak

Loop jij met het idee een BabyBjörn draagzak aan te schaffen? Dan hebben wij alles wat jij hierover moet weten voor je op deze pagina verzameld.

Draagzak van BabyBjörn

Ben jij opzoek naar een draagzak voor je baby, dan is de BabyBjörn Draagzak hiervoor de perfecte oplossing. Deze BabyBjörn Draagzak biedt niet alleen een gevoel van geborgenheid voor je kleine, maar zorgt ook voor een comfortabele en ergonomische houding van je kindje. Draagzakken van BabyBjörn staan bekend om de prachtige designs en vele verschillende kleuren. BabyBjörn is een echte topper op het gebied van draagzakken voor jouw baby. Wil jij je kleine een veilig en geborgen gevoel geven, dan is een BabyBjörn Draagzak hiervoor de perfecte oplossing. Zo draag jij je kleintje lekker dicht bij je en heb jij beide handen vrij om de nodige klusjes in huis te kunnen doen. De BabyBjörn Draagzakken kenmerken zich door het hoge comfort, ergonomische houding en niet geheel onbelangrijk prachtige designs. Zo vind jij altijd een draagzak die past bij jouw wensen.

Het ontstaan van BabyBjörn

Het merk BabyBjörn is bij velen van ons natuurlijk niet onbekend. Dat is ook niet zo vreemd, want het merk bestaat immers al ruim 50 jaar. Het begin van BabyBjörn is begonnen door een student, genaamd Björn Jacobson. In de jaren 60 zag hij hoe de babysitter zijn neefje meenam, het neefje vaan Björn met enige regelmaat op paste. In het land waar hij vandaag komt, Zweden, waren de draagzakken niet beschikbaar. Björn besloot daarop samen met zijn schoonzus een eigen bedrijf te starten. Hij kocht verschillende soorten stoffen in en ontwierp een frame. Op deze manier werd het eerste model draagzak geproduceerd. Toch liep de productie niet zoals ze dit graag hadden gewild en besloten ze een samenwerking te zoeken met verschillende specialisten. Deze waren enorm positief en kwamen hiermee in een Zweeds dagblad en de producten begonnen ineens te verkopen.

Draag je kleintje dichtbij je

Een pasgeboren baby wil het liefst zo dicht mogelijk bij de ouders zijn. In de armen van de ouders, daar voel je kleintje zich het aller veiligst en zich ook vertrouwd. Ken je dat, wanneer een kindje begint te huilen, dan zijn ze vaak wanneer één van de ouders in de buurt is om ze te troosten zo weer gerust gesteld. Er zijn ontzettend veel voordelen aan het dragen van je baby in een draagzak;

  • Het zorgt voor een sterke band
  • Je kleine is bij je, dus hoort je stem
  • Een baby die wordt gedragen, huilt vaak een stuk minder
  • Je bent veel mobieler. Met een kinderwagen kom je niet overal

Vanaf welke leeftijd kun je de BabyBjörn draagzak gebruiken?

De BabyBjörn draagzak kan direct vanaf de geboorte van je baby worden gebruikt. Toch kunnen we ons heel goed voorstellen dat jij niet direct na de bevalling in staat bent om te lopen. Dit is dus volledig afhankelijk van je eigen gevoel. Toch zijn er ook veel mensen die beweren dat jij je baby absoluut niet voor 6 weken moet dragen in een draakzak van BabyBjörn. Dit komt doordat je baby z’n hoofdje nog niet zelf recht kant houden. De BabyBjörn draagzak is eenvoudig te verstellen, zodat jij de juiste maat voor je baby hebt. Zo kun jij voor je gevoel ook de juiste steun aan het hoofdje bieden.

Is de BabyBjörn draagzak Ergonomisch?

Hierover is de nodige discussie geweest. Toen BabyBjörn op de markt kwam met haar eerste draagzak; de BabyBjörn Original draakzak, was er de nodige kritiek. Niet snel daarna kwam BabyBjörn met de BabyBjörn one draagzak. Deze draagzak was, zoals je zult verwachten ergonomisch. Deze draagzak heeft en heupriem die stevig is en daardoor minder belasting geeft op de schouders tijdens het dragen hiervan. Naast dat deze ergonomische draagzak voor de ouders een hele verlichting geeft, is dit ook voor je kleine een hele verbetering op ergonomisch vlak. De BabyBjörn draagzak heeft een breder zitvlak en een ergonomische positie voor de benen. Op deze manier krijgen de heupjes van je pasgeboren baby de juiste ondersteuning.

De voordelen van een BabyBjörn draagzak

BabyBjörn heeft allerlei verschillende producten op de markt gebracht, zoals o.a. de wipstoel, draagzak en wiegje. De draagzak is natuurlijk het paradepaardje van BabyBjörn, waar ze ook oprecht trots op mogen zijn. Ieder product is speciaal ontwikkeld voor het gemak van je kleintje. Zo kan je kindje onbezorgd genieten, zonder dat jij je druk hoeft te maken. De producten worden aan vele testen onderworpen, zodat het product 100% veilig is. Een aantal belangrijke kenmerken van de BabyBjörn draagzak zijn;

  • Extra stimulans voor de omgang tussen ouder en kind
  • Te gebruiken vanaf de geboorte (minimaal 3,5kg)
  • Voldoet aan de gestelde veiligheidseisen

Waarom kiezen voor een draagzak van BabyBjörn

Zoals we hierboven hebben uitgelegd, zijn de draagzakken van BabyBjörn ontzettend veilig. Deze draagzakken voldoen aan alle gestelde eisen en veiligheidsnormen. Daarnaast wordt iedere draagzak door verschillende professionals en artsen uitgetest en beoordeeld. Wanneer je kiest voor de BabyBjörn draagzak, dan maak je een goede keuze op het gebied van veiligheid en prijs-kwaliteitsverhouding.

BabyBaby