ByKay Draagzak

Ben jij opzoek naar een ByKay draagzak, dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je alle ins en outs die van belang zijn bij de aanschaf van een Draagzak van ByKay.

Draagzak van ByKay

Ben je op zoek naar een draagzak voor je baby, dan is de ByKay draagzak de perfecte oplossing. Deze ByKay draagzak geeft niet alleen een veilig gevoel voor je kleintje, maar zorgt ook voor een comfortabele en ergonomische houding van je kindje. De draagzak van ByKay staat bekend om het prachtige design en de vele verschillende kleuren. ByKay is een echte topper op het gebied van draagzakken. Wil je je kind een gevoel van veiligheid en betrouwbaarheid geven, dan is de ByKay draagzak de perfecte oplossing. Zo kun je je kleine baby naast je houden en heb je je handen vrij om thuis het nodige huishoudelijke werk te doen. De ByKay draagzak kenmerkt zich door een hoog comfort, ergonomische houding en mooi design. Zo vind je altijd een draagzak die bij je past.

Het ontstaan van ByKay

De oprichtster van de draagzakken van ByKay is Kay, Kay werd ongeveer 20 jaar geleden voor het eerst moeder. De mooiste verandering in haar leven zoals ze het zelf aangeeft. Ze voelde direct zoveel liefde voor haar kinderen, dat ze haar kinderen het liefst zo dicht mogelijk bij haar wilde houden. Ze wist dat er iets ontbrak en ontwikkelde een ergonomische modieuze babydrager van een hoge kwaliteit. Kay ging achter haar naaimachine aan de keukentafel zitten en begon eigenlijk zonder enig plan te ontwerpen. De beste beslissing ooit, want deze keuze zorgde ervoor dat ik inmiddels met veel plezier al jaren mijn eigen bedrijf mag runnen.

Draag je kleintje dichtbij je

Pasgeboren baby’s zijn het liefst zo dicht mogelijk bij hun ouders. In de armen van de ouders voelt je kind zich daar het veiligst en het prettigst. Weet je, wanneer een kind begint te huilen, wanneer een van de ouders in de buurt is om hen te troosten, voelen ze zich meestal opgelucht. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een ByKay draagzak om je baby vast te dragen;

  • Het zorgt voor een sterke band
  • Je kleine is bij je, dus hoort je stem
  • Een baby die wordt gedragen, huilt vaak een stuk minder
  • Je bent veel mobieler. Met een kinderwagen kom je niet overal

Vanaf welke leeftijd kun je de ByKay draagzak gebruiken

Het maakt niet uit hoeveel jij je voorbereidt op het ouderschap, pas wanneer je baby wordt geboren, zul je beseffen hoe belangrijk de zorg en gezelschap voor hem of haar zijn. Veiligheid, zekerheid en warmte, dit is wat je pasgeboren baby nodig heeft. Zo heb je je kinderen altijd dicht bij je tijdens het uitlaten van je hond, thuiswerken of winkelen. Je baby zal zich veilig voelen in de draagzak en zal vertrouwen opbouwen en de wereld om hem heen steeds meer ontdekken. Daarnaast kun je signalen van veranderende emoties van je kind direct opvangen en kun je snel reageren. Maar wat is het beste draagsysteem dat aansluit bij de behoeften van jouw en je kind? Kay Poelen, eigenaar van ByKay Carriers, gaf advies. De ByKay draagzak is onder te verdelen in vier categorieën, die allemaal 100% ergonomisch zijn en vanaf de eerste dag na de geboorte te gebruiken zijn.

Is de ByKay draagzak Ergonomisch?

Alle draagzakken van ByKay zijn ergonomisch, dat betekend dat je kleintje als baby in de juiste houding in de draagzak kan worden gedragen. Deze draagzak is voorzien van een stevige heupband, hierdoor ontlast hij de schouders bij het dragen. Deze ergonomische draagzak biedt niet alleen veel comfort voor ouders, maar is ook een grote verbetering in ergonomie voor je kind. De ByKay draagzak heeft een bredere zitting en ergonomische beenpositie. Op deze manier worden de billen van je pasgeboren baby goed ondersteund.

De voordelen van een ByKay draagzak

Je kunt de ByKay draagzak vanaf de geboorte gebruiken. Met een bykay draagzak kun je je baby comfortabel dicht bij je houden. Het dragen van je baby in de ByKay draagzak geeft je baby een gevoel van veiligheid, wat goed is voor de hechting en verdere ontwikkeling van je baby. Een ByKay draagzak kan lang worden gebruikt, bij sommige modellen zelfs tot zo’n 4 jaar. Of je nu thuis bent, in het bos, op het strand of in een drukke stad, met een bykay draagzak kun je overal naartoe. Het grote voordeel van de ByKay draagzak is dat hij heel gemakkelijk in gebruik is. Kies voor het ByKay baby elastiek of de ByKay vlecht om je baby op zijn of haar zij, buik of rug te dragen. Of kies voor een combinatie van draagzak en tuigje. ByKay heeft ook een draagzak met kliksysteem in de collectie. Ben je op zoek naar een ergonomische draagzak met een trendy en stoer design? Ontdek dus een ByKay draagzak!

Waarom kiezen voor een draagzak van ByKay

Draagzakken zijn makkelijker in gebruik dan draagdoeken: je hoeft ze niet vast te binden, maar ze klikken wel makkelijk vast. Zeer geschikt voor drukke ouders, maar toch hun kinderen aan hun zijde willen houden. De voorgevormde achterkant van de draagzak kan worden aangepast aan de grootte van uw kind voor een “perfecte pasvorm”. ByKay Click Carrier Classic heeft een extra band, Click Carrier Deluxe kan worden versteld door de band strakker te maken. De draagzak is niet alleen op de buik te gebruiken, maar ook op de billen en rugBaby

BabyBaby