Musthave voor je baby; ByKay ssc classic draagzak

Beco draagzak

Een draagzak, steeds vaker zien we ouders hun kleintje met grote trotst in deze praktisch ‘zak’ dragen. Niet alleen zijn ze ontzettend praktisch, maar ook nog een fancy ook! De ByKay ssc classic draagzak is de perfecte oplossing wanneer jij opzoek bent naar een draagzak voor jouw kleintje. Zo kun jij jouw baby overal mee naartoe nemen en heb jij je beide handen ook nog eens vrij ook. Wil jij even boodschappen doen, dan hoef jij niet je complete kinderwagen mee te slepen, maar stop jij jouw kleintje even snel in je ByKay ssc classic draagzak. Zo scheelt het je ruimte en kun je in een handomdraai naar de supermarkt. Daarnaast heeft de ByKay ssc classic draagzak nog veel meer voordelen, welke dat zijn, lees je hier!

Inhoud

Wat is de De ByKay ssc classic draagzak?

De De ByKay ssc classic draagzak is een ergonomische en comfortabele draagzak. Je kunt je baby in de De ByKay ssc classic draagzak eenvoudig op je buik, rug of heup dragen. Deze De ByKay ssc classic draagzak is eenvoudig in gebruik door de verschillende gespen en zo ideaal op maat de maken. Ben jij gek op klikken, dan is deze De ByKay ssc classic draagzak perfect voor jouw. Hij is gemakkelijk in gebruik en heb jij je kleine super snel gepositioneerd. Het voordeel aan de De ByKay ssc classic draagzak is dat je deze eenvoudig en zonder hulp kunt omdoen. Dit komt doordat de draagzak een bevestigingsbandje heeft die los is. Op dez manier kun jij de draagzak dus ook eenvoudig op je rug dragen. Wanneer jouw kleintje niet helemaal past, kun jij het rugpand van de draagzak dus eenvoudig kleiner maken voor een optimaal comfort.

Waar is de ByKay Click carrier van gemaakt?

de De ByKay ssc classic draagzak is een zogeheten ‘soft structured carrier’ dat wil zeggen dat de draagzak volledig is te sluiten door middel van gespen. De De bykay ssc classic draagzak bestaat voor 52% uit katoen en voor de rest (48%) uit linnen. Deze te gekke draagzak heeft een spijkerlook, waardoor hij een super stoere uitstraling heeft en voor iedereen te dragen is. De De bykay ssc classic draagzak is te verkrijgen in twee verschillende maten; als babydrager, maar ook als peuterdrager.

Welke maat De draagzak heb ik nodig?

De De bykay ssc classic draagzak is verkrijgbaar in twee verschillende maten, de minimale maat die je baby nodig heeft voor een optimaal comfort, dat is maat ongeveer maat 56. Je baby kun je vervolgens dragen tot maat 86. De peuterdrager daarentegen is vanaf maat 86 geschikt tot ongeveer maat 110. Wel is dit natuurlijk volledig afhankelijk van de bouw van je kindje. Je kunt je voorstellen, dat wanneer jij een lang kindje hebt deze iets anders in de draagzak zit dan wanneer jouw kind kleiner is. Dat is ook de reden waarom het belangrijk is altijd even goed te passen zodat jij zeker weet dat je kleine comfortabel in de bykay ssc classic draagzak zit.

Is de bykay ssc classic draagzak ergonomisch?

Het voordeel van de draagzakken van ByKay is dat ze allemaal ergonomisch zijn. Dus ook de bykay ssc classic draagzak is ergonomisch. Dit houdt in dat jij je baby in de corecte houding je de draagzak draagt. De draagzak is voorzien van een heupband die extra stevig is voor een goede verdeling van het gewicht. Niet alleen zorgt de ergonomische draag ervoor dat je kindje in de juiste houding gedragen wordt, maar het zorgt er ook voor dat de ouders de juiste houding aannemen en het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld voor optimaal comfort.

Het verschil tussen De bykay ssc classic draagzak & ByKay 4 way click Deluxe

De bykay ssc classic draagzak is een comfortabele en ergonomische draagzak waar jij je kleintje mee kunt dragen op zowel de rug, buik als heupen. De draagzak wordt volledig gesloten door middel van gespen, waardoor hij eenvoudig is te gebruiken. De speciaal gekozen denim look geeft de bykay ssc classic draagzak een extra stoere look. Wel heeft de clasic draagzak van ByKay iets minder opties dan de Deluxe variant. Als we gaan kijken naar de ByKay 4 way click deluxe, dan zien we een aantal verschillen. Wat we vooral zien als grootste verschil, dat is de heupband. Deze is een stuk smaller en is niet voorzien van vulling. Daarnaast kan De bykay ssc classic draagzak niet worden aangepast als het gaat om de pasvorm. Dit kan wel bij de ‘Deluxe’ variant. De deluxe variant is in één maat verkrijgbaar, daarom is de bykay ssc classic draagzak verkrijgbaar in twee maten.

Waarom kiezen voor de ByKay draagzak?

Draagzakken zijn een stuk handiger in gebruik, dan draagdoeken. Draagdoeken moet je namelijk knopen en dat hoef je bij een draagzak natuurlijk niet. Je klikt ze namelijk eenvoudig vast en kunt op deze manier je kindje lekker veilig en comfortabel dicht bij je houden. Vooral wanneer je de nodige klusjes wilt doen, dan is je kindje in de draagzak een echte uitkomst. Je hebt namelijk je beide handen vrij en kunt de laatste dingetjes in huis nog even doen of de boodschappen. Het voordeel is, dat je de voorgevormede achterkant van de draagzak eenvoudig kunt verstellen. Zo heeft jouw kleine altijd de juiste houding en comfortabele zit. Daarnaast is de draagzak te gebruiken op zowel je buik, rug en ook heup. Met de ByKay draagzak geef jij je kleintje alle comfort die je kleine verdiend.

BabyBaby

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.