ErgoBaby Draagzak

Ben jij opzoek naar een ergonomische draagzak voor je kleine? Dan vind je hier alles wat je moet weten over de Ergobaby draakzak.

Draagzak van ErgoBaby

Jij wilt je kleintje natuurlijk zo veilig en comfortabel mogelijk bij je dragen, door het gebruik van een draagzak is dit tegenwoordig ontzettend handig. De Ergobaby Draagzak is hiervoor de perfecte oplossing. Deze draagzak van Ergobaby is verkrijgbaar in allerlei verschillende designs en geschikt voor zowel jongen als meisje. Met deze te gekke draagzak van Ergobaby kun jij je baby, peuter of kleuren eenvoudig comfortabel en vooral veilig bij je dragen. Het grote voordeel aan de verschillende designs is dat zowel jij als je partner deze Ergobaby draagzak kunnen dragen wanneer je kiest voor een neutraal design. Voor welke draagzak ga jij?

Voordelen ErgoBaby

Het grote voordeel van een ergobaby draagzak, is dat deze extra ondersteuning biedt door het hoofdkapje. Hierdoor heeft je baby extra ondersteuning voor het hoofdje en de rug. Ook zorgt dit extra hoofdkapje ervoor dat het hoofdje van je kleintje wordt beschermt tegen wind of zon. Daarnaast is deze ergobaby draagzak ontzettend handig in gebruik, zo heb jij deze draagzak in een handomdraai aan en kun jij je baby overal met je meedragen.

Het ontstaan van Ergobaby

De draagzakken van Ergobaby zijn ontstaan in 2002 door oprichtster Karin Frost. Ze was in het verleden designer en het idee ontstond doordat ze zelf een draagzak gebruikte voor haar zoon, maar eigenlijk niet voldeed aan haar wensen. Zo kon ze haar kleine niet ergonomisch en comfortabel bij haar dragen. Daarom besloot ze dat ze zelf een draagzak wilde ontwerpen die wel comfortabel en ergonomisch was en dus voldeed aan haar eisen. Het eerste exemplaar die op de markt kwam, dat was de bekende Ergobaby baby carrier ( ook wel de ergobaby original genoemd). Ergobaby is momenteel met haar 30 verschillende soorten draagzakken één van de grootste aanbieders op het gebied van draagzakken. Ergobaby verkoopt haar draagzakken in maar liefst 50 verschillende landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Los Angeles.

Alle ergobaby draagzakken zijn zo ontwikkeld dat ook wanneer de ouders actief zijn, de kleine in een natuurlijke houding gedragen kan blijven worden. Dit komt doordat ergobaby de draagzakken ergonomisch heeft ontworpen. Door de speciale bevestiging van de draagzak wordt het gewicht van je baby gelijkmatig verdeeld over je heupen en schouders. Populaire draagzakken van Ergobaby zijn; Ergobaby Adapt, Ergobaby Embrace en de Ergobaby Omni 360.

Tot welke leeftijd is de Ergobaby draagzak geschikt?

  • De Ergobaby Omni 360 is geschikt vanaf broekmaat 56 – 86/ 92. De stof van de draagzak is getest voor een gewicht van 3,2 – 20 kg.
  • De Ergobaby Adapt is geschikt vanaf broekmaat 56 – 86/ 92. De stof van de draagzak is getest voor een gewicht van 3,2 – 20 kg.
  • De Ergobaby Embrace is geschikt vanaf broekmaat 50 – 68. De stof van de draagzak is getest voor een gewicht van 3,5 – 11 kg.

Hoe goed is de kwaliteit van een Ergobaby draagzak?

Iedere draagzak van Ergobaby is ergonomisch gemaakt. Dit is ook de reden waarom er is gekozen voor de naam ‘Ergo’. Het voordeel aan een ergonomische draagzak, is dat jij je kleine in de juiste natuurlijke M-houding kan zitten. De M-houding betekend dat de billetjes lager zijn dan de knietjes. Deze houding is bij de ontwikkeling van de heupjes bij een baby van essentieel belang. Baby moeten namelijk de ruggenwervel en heupen nog ontwikkelen. Het dragen van je baby in een ergonomische draagzak draagt hier aan bij.

Daarnaast biedt het hoofdkapje van de Ergobaby draagzak extra ondersteuning voor zowel de nek als het ruggetjes van de baby. Daarnaast biedt deze ook bescherming tegen zowel wind als zon. Bijkomend voordeel is het gebruikersgemak. Je kunt deze draagzak namelijk eenvoudig aan en uit doen. De draagzakken van Ergobaby zijn eenvoudig en comfortabel te dragen vanaf baby tot aan peuterleeftijd. Zo kun jij de gehele periode gebruik maken van een prachtige Ergobaby draagzak.

BabyBaby