De voordelen de Ergobaby Omni 360 draagzak

ergonomische draagzak

De Ergobaby Omni 360 is de meest ergonomische, complete draagzak in het Ergobaby assortiment. Het voordeel is dat je de Ombi 360 al vanaf de geboorte direct kunt gebruiken, zonder verkleinkussens en ik elke mogelijke draagpositie. Wist je dat de Ergobaby draagzak 360 de meest populaire draagzak is van dit moment? Dit komt omdat je de Ergobaby Omni 360 kunt gebruiken tot wel 20 kilogram. Ben jij nu nog nieuwsgierige geworden naar de Ergobaby draagzak 360? Lees dan snel ons volledige blog.

Inhoud

Waarom kiezen voor de Ergobaby Omni 360 draagzak?

Deze ergonomische draagzak heeft alles in huis om je kindje comfortabel en vlot te dragen. Je kan namelijk met de Ergobaby Omni 360 je kindje op 4 verschillende manieren dragen; vanaf de geboorte (dag 1), zonder verkleinkussens. Je kunt deze ergonomische draagzak perfect aanpassen aan de groei van je kindje, dit kan dankzij het unieke velcro-verstelsysteem aan de binnenkant van de comfortabele tailleband. Hierdoor is de Ergobaby draagzak 360 in elk van de vier positie ergonomisch voor de heupen en ruggengraat van je kindje. De Ergobaby Omni 360 draagzak wordt erkend als een ‘heupgezond’ product door het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie. En als ‘ruggezond’ product door het Duits AGR.

Hoe werkt de Ergobaby Omni 360 draagzak?

Je kan de Ergobaby draagzak Omni 360 perfect aanpassen aan de groei van je kindje. Dit doe je doormiddel van de velcro-verstelsystemen aan de binnenkant van de comfortabele tailleband. Je kan je kindje op je buik dragen met z’n gezichtje naar je toe, of met het gezichtje van je af. En je kan natuurlijk met de Ergobaby Omni 360 je kindje ook op je rug of heup dragen. Dankzij het slimme klittenband en knopensysteem pas je deze ergonomische draagzak aan zodat jij de perfect maat voor je kindje kan bekomen, zoals ik al eerder aangaf kan je de draagzak Omni 360 tot wil 20 kilogram gebruiken. En Ergobaby heeft ook aan de ouders gedacht, want dankzij de gewatteerde schouderriemen en de brede lendensteun is de Ergobaby Omni 360 super comfortabel. Draag jij de schouderriemen liever recht of gekruist? Dat maakt niks uit want met deze ergonomische draagzak van Ergobaby Omni 360 bepaal je dat helemaal zelf!

Hoe kan ik deze draagzak dragen?

De draagzak Omni 360 is een ergonomische draagzak, en door de gewatteerde schouderriemen en brede lendensteun is deze perfect geschikt om voor langere tijd te dragen. Je kan de Omni 360 dragen op je buik, heup of op je rug. Wanneer je begint met het dragen van je kindje in de draagzak zorg er dan voor dat het kindje met het gezicht naar je toe zit. Wanneer je er voor kiest om je kindje met het gezichtje van je af te dragen, houd je kindje dan goed in de gaten hoe hij/zij reageert op de prikkels die ze nu kunnen zien. Kan je kindje zelfstandig zitten? Dan kun je er voor kiezen om de Omni 360 draagzak op je heup of op je rug te dragen.

buikdrager

Is de Omni 360 draagzak ergonomisch?

JA! De Omni 360 is een ergonomische draagzak. Dit houdt in dat jouw kindje de juiste knie-tot-knie houding heeft, dat betekent dat de billetjes van je kindje lager zitten dan de knietjes van je kindje. Dit noemen ze ook wel de M-houding. Dit zorgt ervoor dat de rug een natuurlijke bolling kan aannemen. De Omni 360 draagzak is ook nog eens voorzien van een gewatteerde en plooibare hoofd- en neksteun. Kortom, wat jij zoekt in een draagzak, dat vind je allemaal in de Ergobaby Omni 360 draagzak. Deze draagzak Omni 360 groeit gewoon met je kindje mee!

Hoe kies ik de juiste Ergobaby draagzak voor mijn kindje?

Wanneer je van plan bent om je kindje langere tijd te gaan dragen, is de Ergobaby Omni 360 de perfecte draagzak voor je baby. Omdat deze draagzak met je kindje meegroeit, is deze de gehele periode te gebruiken tot 20 kilogram. Dit is zowel goed voor je portemonnee en voor het milieu! De Ergobaby Omni 360 draagzak is in allerlei verschillende designs verkrijgbaar. Zo kan zowel de moeder als de vader met deze draagzak Omni 360 lopen. Kies je voor een opvallend design of ga je toch liever voor een neutrale kleur? Met de draagzakken van Ergobaby kunnen jullie alle kanten op! In welke Ergobaby Omni 360 draagzak draag jij je kindje voortaan?

Onze favorieten

ergobaby-ergobaby-draagzak-omni-360-heritage-blue

Ergobaby Draagzak Omni 360 Heritage Blue

ergobaby-ergobaby-draagzak-omni-air-mesh-natural-w

Ergobaby Draagzak OMNI Air Mesh Natural Weave

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.