Cybex Draagzak

Ben je op zoek naar een goede Cybex draagzak? Het voordeel is dat het erg stijlvolle draagzakken zijn en daar kun jij als ouder zeker je voordeel mee doen. De reden dat zoveel ouders voor deze Cybex draagzakken kiezen, is omdat je je kindje op deze manier erg dichtbij je kunt dragen, en je hebt dan je handen ook nog even vrij. Alleen maar voordelen en een groot gemak zodat je ook gewoon even door kunt doen en niet iedere keer je kindje in de gaten hoeft te houden. Nog een bijkomend voordeel is dat de draagzak niet veel ruimte in beslag neemt, dus als je een dagje uit gaat is het ideaal om deze mee te nemen.

Draagzakken van Cybex

Misschien heb je het assortiment al bekeken, maar dan kom jij er snel achter dat de Cybex draagzak in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het kan zijn dat je voorkeur meer uitgaat naar een neutrale kleur, of misschien juist liever een opvallende Cybex draagzak, alles kan. In ieder geval wil jij deze Cybex draagzak hebben als jij stijlvol met je kindje op pad wilt gaan!

Buikdrager of rugdrager met Cybex draagzak?

Voordat je een keuze gaat maken welke Cybex draagzak het voor je gaat worden, is het aan te raden om je even goed in te lezen. Het gemak is namelijk dat je de meeste Cybex draagzakken kunt gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 2 of 3,5 jaar oud. Het ligt er aan welke draagzak je hebt gekozen van dit merk. Wat wel erg fijn is, is dat jij de meeste modellen kunt gebruiken als buikdrager en als rugdrager. Maar je kunt je kindje ook nog eens op de heup dragen mocht je dan even fijner vinden. Vaak kun je vanaf dat je kindje drie maanden oud is hem of haar op je heup dragen. Op de rug wordt gedaan vanaf ongeveer zes maanden. Voor deze maanden is het advies dat je je kindje op de buik draagt, dat vind je zelf vaak ook fijner omdat je je kindje dan goed kunt zien.

Voordelen Cybex draagzak

Er zijn meer dan genoeg voordelen te benoemen als je gaat voor de Cybex draagzak. We hebben speciaal voor jou de voordelen op een rijtje gezet:

  • Praktisch in het gebruik.
  • De Cybex draagzak is te gebruiken als buikdrager en rugdrager.
  • Diverse kleuren leverbaar van neutrale kleuren tot heel opvallende kleuren.

Gebruik Cybex draagzak in de praktijk

Als je een Cybex draagzak gebruikt, dan zal je direct merken dat hij erg eenvoudig is in het gebruik. Het zijn namelijk modellen die je allemaal eenvoudig kunt afstellen, het is namelijk wel van belang dat je de draagzak goed kunt afstellen zodat hij aan je wensen voldoet. De Cybex draagzak moet voor jou goed zitten, maar ook moet je je kindje goed kunnen tillen vanuit de draagzak. Je kunt je kindje de hele tijd in de gaten houden en je weet dat je kindje veilig en geborgen is, lekker dichtbij je. Jij hebt gewoon lekker je handen vrij en kunt dan alles gewoon doen, zonder dat je je kindje continu in de gaten moet houden. Een goede draagzak is namelijk essentieel voor de juiste houding. Door te kiezen voor een gerenommeerd merk zoals de Artipoppe, BabyBjorn, ByKay, Chicco, Cybex, Tula, Manduca of Ergobaby, weet je zeker dat jij je kleintje veilig en geborgen met je mee kunt dragen.

Cybex draagzak

Cybex Yema Tie iets voor jou?

Misschien spreekt de Cybex Yema Tie draagzak je wil aan. Je kunt zo je kindje namelijk op een fijne manier bij je dragen en je kunt de draagzak gebruiken vanaf de geboorte, als je kindje ongeveer 3,5 kg weegt. Hij is lange tijd te gebruiken namelijk tot je kindje ongeveer twee jaar oud is (ongeveer 12 kg weegt). Het voordeel is dat je dit model eenvoudig kunt aanpassen aan de ontwikkeling van je kindje. Als je goed kijkt dan zie je dat de zijkant is gemaakt van zacht materiaal, hierdoor zit je kindje ook lekker veilig, stevig en geborgen. Een ander gemak van dit model is dat je de heupriem kunt verstellen, zo kun jij bijvoorbeeld met je partner af en toe wisselen wie je kindje bij zich draagt. Daarnaast heb je nog de schouderbanden die je zelf kunt knopen op de manier die jij fijn vindt. Je zorgt er zo in ieder geval voor dat je het gewicht van je kindje goed kunt verdelen. Hoe gebruik jij deze draagzak in de praktijk?

  • Het beste kun je vanaf de geboorte je kindje op de borst dragen.
  • Er is een slaapkapje aanwezig en dit kan in het begin gebruikt worden om het nekje en hoofdje te ondersteunen van je kindje.
  • Vanaf drie of vier maanden, als je kindje het hoofdje kan ophouden, dan kun jij de Cybex draagzak ook op de heup dragen (in zijpositie).
  • De binnenkant is gemaakt van 100% katoen, wat het voor ieder kindje erg fijn maakt om hierin te zitten.

BabyBaby