Buikdrager

Wil je je kindje graag op je buik dragen? Je zou je dan eens kunnen verdiepen in de mogelijkheden van een buikdrager. Wat goed is om te weten, is dat de meeste draagzakken ook buikdragers zijn. De meeste ouders vinden het fijn om het kindje met name in het begin, op hun buik te dragen en dan met het gezicht naar zich toe. Hierdoor geef je je kindje ook een veilig gevoel en het zorgt ook voor meer geborgenheid. Voor jouw kindje is het fijn, want zo kan je kindje jou ook goed voelen, zien en ruiken natuurlijk. Voor baby´s is dit van groot belang, zodra zij je hartslag voelen kan dat voor hen erg rustgevend werken en dat is wel zo fijn als je even wilt wandelen, in huis wat wilt doen of boodschappen moet doen. Je kindje kan dan veilig mee en daar leggen we je graag wat meer over uit.

Ergonomische buikdrager

Veel baby´s vinden het fijn als zij in de buikdrager mogen zitten, waarom? Omdat zij dan rechtop gedragen kunnen worden. Als je een draagzak hebt dan komen kinderen vaak in een soort M-positie en dat zorgt er dan weer voor dat je kindje dragen ook verantwoord en ergonomisch is. Daarom draag jij een pasgeboren kindje ook met het gezicht naar jou gericht, dan zijn ze veilig, zien jou, jij ziet hen en het is een veilig gevoel voor iedereen.

Op het moment dat je kindje wat ouder is, dan zijn ze zich aan het oriënteren op de omgeving, ze worden nieuwsgierig en vinden het leuk om alles om zich heen te kunnen zien. Soms heb je buikdragers die deze optie ook aanbieden en als daar je voorkeur naar uit gaat, dan zou je deze dus online bij ons kunnen bestellen. Een buikdrager kan namelijk ook zorgen dat je kindje lekker naar de omgeving kan kijken en dus meer kan genieten van het buiten zijn (of net waar je bent).

Buikdrager en rugdrager in één?

Je hebt veel draagzakken die je kunt gebruiken als buikdrager maar dan ook nog als rugdrager. Op het moment dat jouw kindje zelfstandig kan zitten dan kun jij de rugdrager gebruiken. Maar je hebt ook draagzakken die jij kunt gebruiken als heupdrager, dit heeft ook weer een eigen voordeel, namelijk dat je kindje al vroeg naar alles om zich heen kan kijken en jij zelf je handen even vrij hebt om te doen wat je moet doen.

Voordelen buikdrager

Als je eenmaal een buikdrager hebt mogen gebruiken dan wil je niet meer anders, dat heeft alles te maken met het enorme aantal voordelen:

  • Je hebt het voordeel dat een buikdrager al is voorgevormd. Jij hoeft dus geen knopen meer te leggen. Je kunt de sluitingen wel goed verstellen en dan kun jij dus zelf kijken hoe strak je hem moet zetten zodat je kindje veilig zit en jij je handen vrij hebt.
  • Vanaf de geboorte kun je je kindje al in een buikdrager dragen en dan kun je ook gewoon wat dingen doen die gedaan moeten worden en heb je je kindje toch dichtbij.

Soorten buikdragers

Er bestaan verschillende soorten buikdragers, je zou dan eens kunnen denken aan een draagdoek, of aan een ringsling of een Mei Tai. Waar dat jouw voorkeur naar uitgaat, hangt af van je wensen. In ieder geval beschikken wij over een ruim assortiment en kun jij dus op je gemak nagaan wat jij wilt voor jou en je kindje. Er is voor iedereen een ideale buikdrager verkrijgbaar bij ons. Je zou ook nog even kunnen kijken naar de beschikbare merken, want deze onderscheiden zich in het design, kleur, verstelbaarheid, materiaal, functionaliteiten en de prints. Ga goed voor jezelf na wat jij mooi vindt en wat je fijn vindt om te dragen want van daaruit kun jij de beste buikdrager kiezen die aan je wensen voldoet.

buikdrager

Online buikdrager bestellen

Als je op zoek bent naar een buikdrager van goede kwaliteit, dan ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er graag voor dat jij een drager kiest die aan al je wensen voldoet. Met de bekende merken draagzakken; Manduca, Artipoppe, BabyBjorn, Boba, ByKay, Cybex, Ergobaby en Tula zit dit wel goed. Dankzij ons ruime aanbod moet dat ook zeker lukken! Gelukkig heb jij alle tijd om ons aanbod op je gemak te bekijken en van daaruit kun jij de keuze maken welke aan jouw behoeften voldoet. Als je er vragen over hebt, dan horen we dat graag zodat wij dan de vragen kunnen beantwoorden. Houd het aanbod goed in de gaten want dit blijft groeien!

BabyBaby