Boba draagzak alle in-en outs

peuter draagzak

Het liefst heb jij je kleintje natuurlijk altijd dichtbij je en verzeker je hem of haar van veiligheid en comfort. De draagzakken en draagdoeken van Boba helpen je daarbij. Het fantastische assortiment van Boba is gemaakt van hoge kwaliteit en ontworpen om je kleintje mee te laten groeien. Zo worden de dagelijkse activiteiten een stuk leuker en eenvoudiger. Je neemt je kleintje dus overal zo mee naar toe. Ben je nu al nieuwsgierig geworden naar de Boba draagzak, lees dan snel ons volledige blog.

Inhoud

Waarom kiezen voor de Boba draagzak?

Het assortiment van de Boba draagzak bestaat uit diverse draagzakken en draagdoeken van Boba. Met de draagdoeken van Boba draag jij je kleintje vanaf de geboorte tot ver in de peutertijd lekker dicht tegen je aan. Dit komt door de rekbare stof van de draagdoeken van Boba. De draagzakken van Boba zijn geschikt voor kindjes van 3,5 tot 20 kilo. De slapende beentjes zijn ook verleden tijd in deze draagzakken door de bijgeleverde voetsteuntjes. Hierdoor heeft je kindje optimaal comfort en maakt deze draagzak uniek! Waar andere draagzakken voor peuters te smal worden, lost de draagzak van Boba dit op dankzij de bijgeleverde voetsteuntjes. De meeste mama’s en papa’s geven vaak de voorkeur aan de Boba Babycarrier 4G, de ergonomische draagzak van Boba.

Eigenschappen

  • Breed assortiment met innovatieve draagzakken
  • Comfortabel voor jou en voor je kindje
  • Groeit mee met je kleintje
  • Bijgeleverde voetsteuntjes

Je gebruikt de Boba draagzak het gehele jaar door. De dragers zijn gemaakt van katoen en bieden daarom in elk seizoen de gewenste temperatuur voor je kleintje. Lekker luchtig in de zomer, maar natuurlijk ook heerlijk warm in de winter. Zo geniet jij het hele jaar door van de prettige dragers van Boba.

Welke modellen heeft Boba allemaal?

  • De Boba X, dit is de draagzak waarmee jij je kleintje direct vanaf de geboorte kan dragen tot een kledingmaat van circa. 92. De Boba X valt op door een trendy design.
  • De Boba 4G draagzak heeft een aparte baby insert waardoor je deze vanaf de geboorte kan gebruiken. De 4G onderscheidt zicht door het hoge rugpand waardoor deze nog tot maat 98-104 te gebruiken is en wordt geleverd met voetsteuntjes.
  • De Boba 4Gs, dit is eigenlijk exact dezelfde als de Boba 4G alleen dan zonder bijgeleverde voetsteuntjes.
  • De Boba Wrap, is een rekbare draagdoek. Een draagdoek is super simpel in gebruik, je kan de draagdoek eerst omknopen en dan je kleintje er in doen.
  • De Boba hoodie, is een draagtrui. Deze trek je tijdens de wat koudere dagen over je draagzak of draagdoek heen voor wat extra bescherming en warmte.
  • De Boba Mini, dit is een super schattige draagzak voor de pop. Zo kan je andere kindje net zo leuk als mama of papa lopen met zijn of haar pop.

Is de draagzak van Boba ergonomisch?

De Boba Carrier 4G is de drager voor jou als je maar één ergonomische draagzak wilt aanschaffen die je kunt gebruiken direct vanaf de geboorte t/m maat 98-104! De Boba Carrier 4G is uniek én duurzaam! Door de baby insert die bestaat uit 2 fasen draag je je baby vanaf maat 56 comfortabel in de Boba Carrier. Wanneer je kindje groter wordt ga je over naar fase 2 van de baby insert en vanaf ongeveer maat 74 draag je je kindje in de Boba zonder insert. Het is dus écht een draagzak die met je kindje mee groeit. Door het hoge rugpand en de bijgeleverde voetensteuntjes kun je tot ongeveer maat 98-104 met deze draagzak dragen.

Het rugpand van de Boba 4G is veel hoger dan dat van vergelijkbare dragers, wat ervoor zorgt dat je kindje langer optimaal ondersteund wordt. De voetensteuntjes zorgen ervoor dat je altijd – ook wanneer de drager eigenlijk te smal wordt – de M-houding creëert voor je kindje. De Boba Carrier is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Je kindje zit in de ideale houding en zijn gewicht wordt evenredig over je bovenlichaam verdeeld, waardoor optimaal draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk is.!

Hoe kies ik de juiste Boba draagzak voor mijn kindje?

De Boba draagzak is perfect te gebruiken als je van plan bent om je kleintje langere tijd te dragen. Dit omdat de Boba draagzak geschikt is van 3,5 tot 20 kilo. De meest populaire draagzakken van Boba zijn de Boba X en de Boba 4G. beide modellen komen voor in mooie en hippe designs en zijn te gebruiken vanaf de geboorte(maat 56). Zo is er altijd een mooi design voor de mama’s maar ook voor de papa’s! De Boba X heeft geen aparte baby insert, met de Boba 4G gebruik je aan het begin wel de meegeleverde baby insert. In welke Boba draagzak draag jij je kleintje voortaan?

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.