Zo kies je de juiste Tula ergonomische drager

Tula ergonomische drager

Ben jij opzoek naar een comfortabele manier om jouw baby met je mee te dragen en ben je het zat om iedere keer te moeten slepen met de kinderwagen? Dan is een Tula ergonomische drager de perfecte manier om je kleintje in de juiste ergonomische houding met je mee te dragen. Helaas ontkomen we er natuurlijk niet altijd aan om de kinderwagen mee te moeten nemen, maar wanneer jij even snel boodschappen wilt doen, dan is een tula draagzaak natuurlijk de manier om je kleintje met je mee te nemen en je beide handen vrij te hebben. Met de tula ergonomische drager kun jij je kindje niet alleen veiligheid en geborgenheid geven, maar zorg je er ook voor dat jouw kleintje in de juiste ergonomische houding in de draagzak zit. Wil jij weten waarom de tula ergonomische drager de perfecte manier is om je kleintje met je mee te dragen, lees dan ons hele blog.

Table of Contents

Tula ergonomische drager

De draagzakken van Tula zijn allemaal ergonomisch. Dit wil zeggen dat jij je kleintje in principe vanaf de geboorte op een verantwoorde manier met je mee kunt dragen. Op deze manier weet je zeker dat jij je baby altijd in de juiste houding met je meedraagt door het gebruik van de tula ergonomische drager. Wel is het natuurlijk afhankelijk van de bouw van je kindje of dit ook praktisch gezien mogelijk is. De ideale situatie om de tula ergonomische drager te gebruiken is vanaf maat 56. Wil jij je kleintje gedurende een langere periode dragen, dan is de Tula free te grow hiervoor bij uitstek geschikt. Deze draagzak is namelijk verstelbaar, zodat jij ze vanaf de geboorte tot ongeveer maat 86/92 op een verantwoorde en ergonomische manier kunt dragen. De tula ergonomische drager

Tula Free to grow draagzak

Eén van de meest populaire varianten van de tula ergonomische drager, dat is de Free to Grow. Deze draagzak kenmerkt zich doordat hij verstelbaar is maar liefst 3 standen. Als het gaat om draagzakken, dan is dit toch wel echt het parapaardje van Tula. Doordat de Free to grow een ergonomische drager is en ook qua comfort ontzettend goed is, is dit toch wel echt de topper in haar categorie. Het grote voordeel van deze tula ergonomische drager, is dat je je al vanaf de geboorte in deze draagzak kunt dragen. Hij is te verstellen in maar liefst 3 standen. Op deze manier kun jij je baby dus al dragen vanaf maat 56 tot maat 86/92.  Het minimale gewicht voor deze tula ergonomische drager is 3,5kg tot ongeveer een jaar of 2, uiteraard even afhankelijk van de bouw van je kindje en hoe snel hij of zij groeit.

Tula Explore draagzak

Naast de free to grow is ook de Explore draagzak van tula een ergonomische drager en ontzettend populair. Naast dat deze draagzak ontzettend comfortabel is en ook ergonomisch is hij ook verstelbaar. Net zoals de free to grow, is ook deze tula ergonomische drager vanaf de geboorte te gebruiken. Deze draagzak is door Tula dusdanig ontwikkeld dat jij je kleintje op een ergonomische manier kunt dragen en ook zelf alle comfort hebt tijdens het dragen.

Handig om te weten:

  • De Tula explore is geschikt vanaf de geboorte (3,2kg) tot zeker 20kg.
  • Verstelbaar van maat 56 tot 86/92
  • De juiste ondersteuning van knie tot knie
  • Verstelbaar met knopen
  • Ergonomische draagposities
  • Gevoerde tailleband (met opbergzakje)
  • Nekkussen die verstelbaar is
  • Afneembare capuchon
  • Gemaakt van 100% ademend katoen

Welke draagzak kies ik voor mijn baby?

Een Tula ergonomische drager is in verschillende varianten verkrijgbaar. Het meest populaire model draagzakken van Tula is de Free to Grow. Dit omdat jij je kleintje direct vanaf de geboorte kunt dragen vanaf maat 56 tot maat 86/92. Op deze manier kun jij de draagzak iedere keer verstellen wanneer jij het gevoel hebt dat je kindje weer is gegroeid. Op deze manier zit je kleintje altijd comfortabel in deze tula ergonomische drager. De 5 meest populaire varianten hebben we voor je op een rijtje gezet, zodat jij precies weet welke tula ergonomische drager aansluit op jouw wensen.

Reguliere Tula draagzak

Deze draagzak van tula is niet in maat verstelbaar en daarmee de eenvoudigste draagzak van allemaal. Je kunt je kindje al dragen vanaf de geboorte. Wel is het belangrijk dat je dan de infant insert gebruikt. Als je dit niet doet, dan is deze tula ergonomische drager pas vanaf maat 68 tot 86 te gebruiken.

Free to Grow draagzak

Bij deze tula ergonomische drager heb je geen infant insert nodig. Deze draagzak is verstelbaar en daarom ook direct vanaf de geboorte te gebruiken vanaf maat 56 tot ongeveer maat 86. Deze draagzak groeit dus gewoon met je kleintje mee.

Ergonomische dragen van Tula

Tula Half Buckle

Ook deze tula ergonomische drager is verstelbaar. De half buckle draagzak van Tula is ergonomisch, maar kenmerkt zich doordat deze als enige niet wordt gesloten door middel van gespen, maar half wordt geknoopt. Voor de rest is de Half Buckle draagzak te vergelijken met de free to grow.

Explore draagzak

Deze tula ergonomische drager is net als de free to grow ontzettend populair. Met deze draagzak heb jij de mogelijkheid je kleintje met het gezichtje naar voren te dragen. Wel is het belangrijk dit niet langer dan een minuut of 15 te doen en liever niet buitenhuis. Dit omdat je kleintje dan teveel prikkel kan krijgen, waar ze vervolgens lang last van kunnen houden.

Tula Coast draagzak

Deze draagzak van Tula is in verschillende modellen verkrijgbaar en in de basis allemaal hetzelfde. Het enige verschil met deze tula ergonomische drager is bijvoorbeeld een mesh rugpand voor wat extra ventilatie tijdens warme dagen.

Op deze manier hopen we je enigszins inzicht te geven tussen de verschillende tula ergonomische dragers. En dat jij een passende draagzak voor je baby kunt vinden die past bij jouw stijl en wensen.

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.