Minimonkey draagzak

Minimonkey draagzak

Je bent op zoek naar een Minimonkey draagzak? Een goed moment om dan nou je keuze te maken en je te laten inspireren door het aanbod. Al veel ouders zijn je voorgegaan om een Minimonkey draagzak te kopen en nu is het aan jou welke je kiest. Misschien de minisling van het merk Minimonkey? Een mooie kleine draagzak, ook erg licht van gewicht en eenvoudig mee te nemen.

Inhoud

Meer over de Minimonkey draagzak

Als je rond gaat kijken wat het merk Minimonkey je te bieden heeft, dan kom je al snel een mooie Minimonkey draagzak tegen. Het is een goede keuze om met lekker weer samen naar buiten te gaan want hij bestaat uit mesh stof. Het is een soort stof welke uit diverse kleine gaatjes bestaat en daardoor is het fijn om deze in de zomer te gebruiken. Voor je kindje ook niet te warm en lekker luchtig en toch warm.

Minisling Minimonkey draagzak

Als je echt de kleinste Minimonkey draagzak wil dan kom je uit bij de minisling. Deze weegt namelijk maar 175 gram en is dus eenvoudig mee te nemen in bijvoorbeeld je handtas of de luiertas van je kindje. Over de minisling Minimonkey draagzak kan nog wel meer worden verteld. Het is namelijk een erg compact model en eenvoudig te gebruiken, maar wat moet je nog meer weten?

 • De draagzak is bedoeld voor kindjes tussen de 0 en 2 jaar, maximaal 15 kg.
 • Voldoet aan de EU veiligheidsnormen.
 • Gemaakt van luchtig materiaal.
 • Kan gewassen worden op 40 graden in een waszak en ook op lage toeren.

Voordelen Minimonkey draagzak / minisling

Je hebt een groot aantal voordelen als jij met de minisling Minimonkey draagzak op pad gaat met je kindje en deze hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Het is een fijne draagzak om mee te nemen en licht van gewicht.
 • De draagzak neemt nauwelijks ruimte in beslag.
 • Dankzij de minisling kun jij je kindje ergonomisch dragen.
 • De minisling Minimonkey draagzak is ook nog eens waterbestendig, wat ook erg fijn is! Soms kun je hem dan ook eens willen gebruiken op het strand of als je gaat douchen.
 • Alle Minimonkey draagzakken zijn goedgekeurd volgens de EU veiligheidsnorm.

Gebruik Minimonkey draagzak

Wist je dat je je kindje binnen een minuut in de Minimonkey draagzak kunt hebben zitten? Je moet er bij de minisling bijvoorbeeld wel goed op letten dat jij hem niet te los en niet te laag gaat dragen. Je hebt de zwarte band en die moet jij altijd goed aantrekken. Je merkt dan ook dat je baby lekker strak tegen je aan komt te liggen. Je baby krijgt hierdoor ook de juiste steun in de nek en ook in de rug.

Minimonkey Twin Carrier draagzak

Een ander model van de Minimonkey draagzak is de Twin Carrier. Dit is een model wat je zoals de naam al doet vermoeden gebruikt bij een tweeling. Ze noemen het ook wel een dubbeldrager en dan kun jij je tweeling lekker snel mee op pad nemen. Ook als je twee kindjes hebt die niet zoveel  schelen qua leeftijd kun jij ze zo samen meenemen. Deze Minimonkey draagzak kan gebruikt worden vanaf ongeveer maat 62 tot en met maat 86. Het is ook weer gemaakt van mesh en lekker luchtig. Het is fijn dat je het gewicht van je kindjes zo lekker kunt verdelen over je romp. Het is ook erg comfortabel om hem te dragen dankzij de brede heupband. Ook de schouderbanden zijn breed wat veel ouders als erg prettig ervaren. Ook dit is een model wat vrij licht is en weegt maar 640 gram. Je kunt hem eenvoudig meenemen en neemt ook weer weinig ruimte in beslag. Nog een paar belangrijke dingen om te weten:

 • Ieder mag maar maximaal 12 kg wegen voor in de Minimonkey draagzak.
 • Het gewicht kan nog beter verdeeld worden als je gebruik maakt van de verstevigde heupband.
 • De schouderbanden zijn gevoerd.

Online Minimonkey draagzak bestellen

Op het moment dat jij op zoek gaat naar een fijne manier om je kindje dichtbij je te dragen en samen lekker naar buiten te kunnen, dan is een Minimonkey draagzak een goede optie. Je kunt hierdoor lekker even je handen vrij hebben en je kunt je kindje goed in de gaten houden. Het zijn draagzakken van goede kwaliteit, betaalbaar, goede mogelijkheden, comfort en alles wat je maar nodig hebt om veilig met je kindje op pad te kunnen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar waardoor het goed is om na te gaan wat er bij de leeftijd van jouw baby past. Als je er vragen over hebt, dan kun jij altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij je graag verder om de juiste Minimonkey draagzak uit te kiezen.

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.