Infantino draagzak

Infantino draagzak

Ervaar snel het voordeel van een Infantino draagzak en ga dan lekker met jouw kindje op pad. Er zijn allerlei modellen verkrijgbaar, net als diverse kleuren, maar de vraag is waar ben je naar op zoek? Wil jij je kindje graag op je buik dragen, op je rug of op de heup? Er bestaan zelfs Infantino draagzakken die het je allemaal aanbieden en dan kun je zelf bekijken wat er op dat moment het meest prettig is. Welke keuze je maakt hangt ook af van hoe oud en hoe zwaar je kindje is. Laat je in ieder geval inspireren door het ruime aanbod Infantino draagzakken en dan weet je snel wat er kan en welke wensen jij hebt.

Inhoud

Meer over de Infantino draagzak

Als je denkt aan kwaliteit dan kies je voor de Infantino draagzak. Een merk waarvan veel modellen zijn ontwikkeld en nog steeds volop in ontwikkeling. Dagelijks maken veel mensen gebruik van deze fijne Infantino draagzakken die erg comfortabel zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je kindje niet goed zit, want ergonomisch comfort staat centraal bij deze draagzakken. Daarnaast voldoen ze aan de EU veiligheidsnormen en kun jij dus veilig op pad met je kindje dichtbij je.

Aanraders Infantino draagzakken

We hebben speciaal voor jou een paar Infantino draagzakken op een rijtje gezet welke echte aanraders zijn!

 • Infantino Go Forward draagzak.
 • Infantino 4-in-1 Flip Advanced draagzak. Het is fijn om je kindje hierin te dragen, jouw kindje voelt dan jouw ritme van de ademhaling en wordt hierdoor rustiger.
 • Infantino draagzak met hoodie in de kleur grijs.
 • Infantino 5 Season ergonomische draagzak.
 • Infantino Upscale Customizable draagzak.
 • Infantino draagzak Swift.

Als je benieuwd bent of één van deze modellen wat voor je is, dan is het goed om de specificaties te bekijken en dan weet je het snel. Een aantal modellen lichten we hieronder toe omdat deze erg populair zijn en wie weet daarom ook erg snel populair bij jou! Lees daarom snel verder om het te kunnen ervaren.

Infantino draagzak Baby Close Ties

Een draagzak die je kunt gebruiken om je kindje op de buik, rug en heup te dragen. Het is een model wat voldoet aan alle veiligheidseisen en het zijn allemaal fijne manieren om je kindje te dragen. De hoofdsteun is gewatteerd, het bestaat voor 1005 uit ademend katoen. De draagzak zorgt voor een natuurlijke ergonomische zithouding van je kindje en er is gezorgd voor een ideale gewichtsverdeling. De riembinding is sterk.

Infantino Flip 4-in-1

De Infantino draagzak Flip 4-in-1 is een goede keuze als je je kindje graag op verschillende manieren wilt kunnen dragen. Het is ideaal om je kindje zo op vier manieren te kunnen dragen. Deze Infantino draagzak is bedoeld voor kinderen tussen de 3,6 kg en de 14,5 kg en het is een natuurlijke en ergonomische draagzak. Je kunt het model herkennen aan de gevoerde schouderbanden, verstelbare hoofdsteun en de smalle en brede zitposities. Als je je kindje draagt dan gebruik jij de ondersteunende heupgordel en dan heb je daardoor minder druk die je voelt op je heupen.

Waar let je op bij de aanschaf van een Infantino draagzak ?

Het is goed om na te gaan wat voor Infantino draagzak er bij je past, waar let jij dan op?

 • Hoe wil je je kindje dragen? Op je buik of op de rug? Misschien op de heup?
 • Tot welke leeftijd of welk gewicht kun je je kindje in de Infantino draagzak dragen?
 • Is alles goed verstelbaar zodat anderen je kindje ook kunnen dragen als ze met hem of haar op pad willen?
 • Welke kleur draagzak wil je of maakt het niet uit? Grijs komt veel voor binnen dit merk en is ook lekker neutraal wat eigenlijk overal wel bij past.
 • Heb je een speciaal budget waar je nog aan moet denken? Als je dat weet dan kun je namelijk gerichter zoeken.

Online Infantino draagzak bestellen

Als je op zoek bent naar een goede draagzak, betaalbaar en veilig, comfort en fijn in het gebruik, dan is de Infantino draagzak een goede keuze. Het is daarbij wel aan te raden dat je goed gaat kijken welke modellen er zoal beschikbaar zijn, want je kunt er echt alle kanten mee op, ook qua kleur. Ons advies is daarom om op je gemak ons aanbod te bekijken en dan kun jij zelf een beeld krijgen van welke wensen jij hebt en je keuze hier maken. Heb je nog vragen over de Infantino draagzak? Laat het ons dan horen zodat wij je snel verder kunnen helpen.  

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.