Chicco Easy Fit Draagzak

Marsupi

De Chicco easy fit draagzak is ontwikkeld in samenwerking met moeders, kinderexperts en kinderartsen. Het is net zo gemakkelijk aan te trekken als een T-shirt en past zich ook perfect aan, aan jouw lichaamsbouw en aan die van je kindje. Door de ergonomische zitting garandeert de Chicco easy fit een goede stand van de babyheupjes. Je kunt je kindje ook gemakkelijk verwisselen van positie, met gezicht naar de ouder toe en met gezicht van de ouder af. Kijkend de wijde wereld in! Ben je nu al nieuwsgierig geworden naar de Chicco Easy fit draagzak, lees dan snel ons volledige blog.

Inhoud

Waarom kiezen voor de Chicco Easy fit draagzak?

Deze handige buikdrager van Chicco maakt het mogelijk dat jij je kindje op twee manieren kan dragen. In de eerste paar maanden ( 0-4 maanden) gebruik je de Chicco Easy fit met het gezicht van je kindje naar je toe, maak gebruik van de extra hoofsteun. Vanaf 4 maanden kan jij je kindje dragen met het gezichtje van je af. De buikdrager is erg gemakkelijk aan te trekken en erg licht. De schouderbanden van de Chicco Easy fit zijn erg comfortabel en gemakkelijk te verstellen.

De binnen vulling is daarentegen voorzien van een super zachte en malse vulling. Dankzij deze zachte binnen vulling is dit een van de meest comfortabele dragers die momenteel beschikbaar is Nog een  voordeel van de Chicco Easy fit draagzak is dat jij de draagzak gemakkelijk kan aanpassen aan je kindje zodat hij of zij altijd in de Ergonomische M-positie zit. De welbekende houding, dat de knieën van je kindje hoger zitten dan de heupjes.

Eigenschappen

  • Geschikt van geboorte tot 9KG (3,5-9kg)
  • Ergonomische zitting voor de heupjes in M-positie
  • Je kun je baby met het gezichtje naar je toe, maar ook van je af dragen
  • Extra hoofdsteun voor de eerste maanden
  • Bekleding is wasbaar

Hoe werkt de Chicco Easy fit draagzak?

De Chicco Easy fit draagzak is èen draagzak die is zo is ontworpen dat hij dynamisch is en tevens ook verstelbaar. Op deze manier groeit de Chicco Easy fit gewoon met je kleintje mee. De Chicco draagzak is eigenlijk net zo eenvoudig aan te trekken als een trui of T-shirt. Het voordeel is dat je kindje in de Chicco draagzak in de M-positie zit. Ideaal vanaf de geboorte dankzij het ergonomische, stevige zitje. Bij de Chicco Easy fit draagzak wordt ook een extra hoofdsteun meegeleverd voor extra steun in de eerste maanden.

Hoe kan ik de Chicco Easy fit draagzak dragen?

De Chicco Easy fit draagzak is makkelijk in gebruik en geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot ongeveer 9 maanden ( vanaf 3,5 kg tot 9kg ). Daarnaast kan je de Chicco Easy fit draagzak op twee manieren gebruiken. De eerste 4 maanden kan jij je kindje met het gezichtje naar je toe dragen en als je kindje zelfstandig het hoofdje omhoog kan houden, dan kan jij je kindje dragen met het gezichtje van je af; de wijde wereld in! De draagzak Chicco is uitgerust met een grote zachte kraag, zodat het hoofdje van je kindje optimaal ondersteund wordt, maar je kan het kraagje ook omlaag doen wanneer je het niet gebruikt.

holding hands, shoes, little-918990.jpg

Is de Chicco Easy fit draagzak ergonomisch?

JA zeker weten! De Chicco Easy fit draagzak is een ergonomische draagzak. De Index van de menselijke ontwikkeling (IHDI) erkent de Chicco draagzak als een ‘heup-gezond’ product wanneer gebruikt zoals voorgeschreven. In de draagzak van Chicco zit je kindje natuurlijk ook in de bekende M-houding. Dit zorgt ervoor dat de rug een natuurlijk bolling kan aannemen. Kortom, alles wat jij zoekt in een draagzak, vind je allemaal in de Chicco draagzak. De draagzak Chicco groeit gewoon lekker met je kindje mee!

Hoe kies ik de juiste Chicco draagzak voor mijn kindje?

De Chicco draagzak is perfect te gebruiken als je van plan bent om je kindje alleen de eerste maanden te dragen. Dit omdat de Chicco draagzak geschikt is tot 9 kg. De Chicco draagzak is ook een wat goedkopere draagzak in de draagzak wereld, maar betekent dus ook dat jij je kindje tot 9 kg kan dragen. Je baby dicht bij je dragen in de eerste maanden heeft wel een gunstige uitwerking op jou en op je kindje. De positieve effecten van huid op huidcontact zijn al langer bekend.

In een draagzak leert je baby bovendien heel veel van alle ervaringen die ze opdoen. De Chicco draagzak is in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kan zowel de moeder als de vader met deze draagzak lopen. Kies je voor een opvallende kleur of ga je toch liever voor een neutrale kleur? Met de draagzakken van Chicco  kunnen jullie alle kanten op! In welke Chicco draagzak draag jij je kindje voortaan?

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.