Bambino draagzak

bambino draagzak

Ben je op zoek naar een goede draagzak om je kindje te dragen? De Bambino draagzak is dan een goede keuze. Op deze pagina geven wij je meer informatie over alle voordelen van de Bambino draagzak, maar ook tips over het kiezen van een geschikt model en het online aankopen doen. Lees het op je gemak door, laat je goed inspireren en dan kom je er snel achter dat jij ook een draagzak wil om je kindje lekker dichtbij je te dragen.

 

Voordelen Bambino draagzak

Steeds meer ouders merken hoe fijn het is als je je kindje dichtbij je kunt dragen. Dit kun jij met een Bambino draagzak ook snel ervaren. Dit is namelijk een merk wat bij alle modellen rekening heeft gehouden met het gebruik. Alle modellen zijn eenvoudig in het gebruik en ze zijn ook veilig en ergonomisch zowel voor jou als voor je kindje.

 

Het is fijn om even je handen vrij te hebben en dat kan middels de Bambino draagzak. Je hebt je kindje dan toch dichtbij je en het is gewoon praktisch bij de uitvoering van dagelijks bezigheden. Maar ook als je zin hebt om even te wandelen kun je er zo samen lekker even tussenuit. Het is ook fijn als je kindje onrustig is om dan de draagzak te gebruiken, je kindje voelt je hartslag, wat ze rustig maakt. Maar ook het schommelen of wiegen als je beweegt zorgt ervoor dat ze weer rustig worden.

 

De hechting tussen ouder en kind wordt ook alleen maar beter door een Bambino draagzak te gebruiken. Het draagt ook bij aan de ontwikkeling van je kindje en kan ook gebruikt worden voor peuters en kleuters (kijk goed naar de instructies van een draagzak zodat je weet voor welke leeftijd/gewicht ze geschikt zijn).

 

Draagzakken zijn er in diverse formaten, kleuren en designs. Je hebt dus volop keuze en dat maakt het kopen ook nog leuker omdat jij een model kunt kiezen wat aan je wensen voldoet. Zo kun je lekker met je kindje op pad en samen te wereld ontdekken. Geniet er maar volop van want voordat je het weet zijn ze te groot om gedragen te worden. 

 

2-in-1 Bambino draagzak

Een mooie Bambino draagzak voldoet aan alle eisen die nodig zijn om het product veilig te gebruiken. Een mooi en populair model is een Bambino 2-in-1 draagzak. Jouw kindje kan hierin namelijk naar achter kijken en ook naar voren. Wat zijn nog meer de voordelen van dit model?

          Aan de voorkant is een zakje aanwezig waar je spullen van je kindje in mee kunt nemen.

          De schouderriemen zijn gevuld met een gaasstructuur en dat zorgt voor nog meer comfort.

          Er is een reflecterende band aanwezig wat zorgt voor nog meer veiligheid als je onderweg bent.

          De schouderriemen worden bij elkaar gehouden dankzij de X-vorm op de rug.

          De Bambino draagzak is geschikt voor een baby vanaf 3,6 kg tot ongeveer 9 kg.

          Bedoeld voor de leeftijd vanaf 3 maanden tot ongeveer 14 maanden.

 

Tips Bambino draagzak kiezen

Er zijn allerlei soorten en maten draagzakken en daarom is het goed om na te gaan waar je aan kunt denken voordat je een keuze maakt:

          Model, wil jij een grote draagzak of klein en compact?

          Leeftijd, vanaf welke leeftijd je kindje in de draagzak en tot wanneer?

          Gewicht, vanaf hoeveel kg mag je kindje in de betreffende draagzak en tot hoeveel kg maximaal?

          Kleur, wil jij een hippe, trendy kleur of een neutrale kleur?

          Gebruik, hoe kun je alles afstellen? Eenmalig of iedere keer weer als je de draagzak gaat gebruiken?

          Budget, hoeveel heb jij momenteel te besteden? Dan kun je gerichter zoeken.

Zomaar een paar factoren waar je over na kunt denken en dan kun jij beter de keuze maken welke draagzak van het merk Bambino er bij je past.

 

Online Bambino draagzak bestellen

Als je weet dat je een Bambino draagzak wil bestellen, dan ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over deze draagzakken in ons assortiment. We raden je aan om op je gemak na te gaan wat voor budget je hebt en welke modellen/kleuren je aanspreken. Van daaruit kun je namelijk eenvoudiger je keuze maken en je Bambino draagzak hier online bij ons bestellen.

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.