Tula Toddler draagzak

Tula Toddler draagzak

Een goede draagzak die je als ouder kunt gebruiken is een Tula Toddler draagzak. Je vindt het vast en zeker fijn als je je kindje lekker dichtbij je kunt dragen en daarom is het fijn om een draagzak te kunnen gebruiken. Jarenlang kun jij gebruik maken van de Tula Toddler draagzak en daar gaan we je graag alles over vertellen. Het voordeel is dat ze verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren en prints en daar wil jij toch ook alles over weten? Lees daarom snel verder en laat je inspireren zodat jij weet welke Tula Toddler draagzak je wilt bestellen voor veel fijne momenten voor jou en je kindje.

Inhoud

Meer over de Tula Toddler draagzak

Doe ook snel je voordeel met een mooie, unieke en bijzondere Tula Toddler draagzak. Dit is namelijk een draagzak die speciaal is gemaakt voor je peuter en kleuter. Het is fijn als je je kindje op een ergonomische en comfortabele manier bij je kunt dragen. Het kan ideaal zijn als je een lange wandeling wil maken, boodschappen gaat doen of lekker op vakantie gaat en daar wat langer van huis wilt gaan. Je zou eens kunnen kijken bij de peuter draagzak en die is dan gemaakt van katoenen stof en kan ook van een ventilerende stof worden gemaakt. Dit is dan de Tula Toddler Coast.

Tot wanneer kan de draagzak gebruikt worden?

Een goede vraag, want tot welke leeftijd kun jij je kindje dragen in de Tula Toddler draagzak? Dit is eigenlijk tot een jaar of vijf, tot je kindje maat 104/110 heeft. De draagzakken zijn gemaakt voor kinderen vanaf ongeveer achttien maanden (maat 80/86).

Tula Toddler draagzak voor rug en buik

Zou jij als ouder je kindje graag op je rug willen dragen, maar ook een optie willen hebben dat je je kindje op de buik kan dragen? Met een Tula Toddler draagzak kan dat zeker lukken. Meestal dragen ouders een kindje wat nog vrij jong is en licht is van gewicht op hun buik. Als je kindje wat zwaarder wordt en ouder dan is op de rug dragen beter. Ouders kunnen dan wat meer bewegen en hebben wat meer vrijheid, maar hebben dankzij de Tula Toddler draagzak hun kindje toch dichtbij.

Voordelen van de Tula Toddler draagzak

Er zijn tal van voordelen te benoemen wanneer dat jij gebruik gaat maken van één van de Tula Toddler draagzakken. Dit lichten we nader toe:

  • Comfort ga jij zeker ervaren als jij de Tula Toddler draagzak gaat gebruiken. Als je kindje zwaarder wordt dan kun jij je kindje toch verantwoord dragen zonder dat jij klachten krijgt.
  • De banden bij de heup en schouder zijn gevoerd en dan kun jij het gewicht van je kindje beter verdelen.
  • Je kunt een Tula Carrier zelf omdoen en dan heb jij geen hulp van anderen nodig als je op pad wenst te gaan met je kindje.
  • Verstelbaarheid is een groot pluspunt bij de Tula Toddler draagzakken. Alle riemen en sluitingen kun jij namelijk verstellen en dan kan iedereen er dus gebruik van maken.
  • Er is een speciale Tila zitverbreder te koop en dan kun jij de draagzak verlengen en dat kan tot wel 12 cm.
  • Je hebt veel mooie Tula Toddler draagzakken in diverse kleuren en voorzien van mooie prints. Iedereen zal er vrolijk van worden.

Speciaal zomermodel de Tula Toddler Coast

Ga je met je peuter in de zomer graag wat langer naar buiten? Dan kun jij daarvoor de Tula Toddler Coast aanschaffen. Het is een draagzak die is gemaakt van een ventilerende stof en het zorgt ervoor dat de stof dus goed zal ademen. Als het wat warmer is, is het toch fijn om samen maar buiten te gaan.

Meer over de Tula Toddler Carrier

Een speciale Tula Toddler draagzak is de Carrier. Deze is ontwikkeld voor kinderen vanaf achttien maanden en kan als buikdrager en als rugdrager worden gebruikt. Het voordeel is dat de schouderbanden gevoerd zijn, net als de knieholtes en dat draagt allemaal bij aan extra comfort. Er is een zakje aanwezig op de heupband en de slaapkap kun jij eraf halen. Het rugpand is 45 cm hoog en 48 cm breed.

Online Tula Toddler draagzak bestellen

Je hebt inmiddels al het één en ander kunnen lezen over de Tula Toddler draagzak. Misschien heb je al een keuze kunnen maken welk model je aanspreekt en welke kleur/print daarbij passen. Het is sowieso verstandig om goed alle specificaties van een Tula Toddler draagzak door te nemen, zodat jij zeker weet dat jij en je kindje er de komende tijd veel plezier aan mogen beleven. Op deze pagina kun je ons aanbod op je gemak doornemen en dan kun je vanzelf een mooie Tula Toddler draagzakken kiezen die aan je wensen voldoet. Mocht je er alsnog vragen over hebben, dan kun jij altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij je uiteraard graag verder.

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.