Stokke draagzak

Stokke draagzak

Een draagzak Stokke is een hele goede en verantwoorde keuze als je lekker samen met je kindje op pad wilt. Hoe fijn is het nou als je je kindje dichtbij je kunt dragen? Een moment waar veel ouders van genieten en voordat je het weet is de zover dat je ze niet meer hoeft te dragen. Ze willen zelf lopen, zijn veel te groot geworden en wat ontwikkelen onze kleintjes zich toch snel! Een goed moment om daarom extra te genieten van de draagmomenten die je kunt beleven dankzij de draagzak Stokke. We geven je graag meer informatie over de voordelen van het gebruik van deze draagzak en je krijgt nog een aantal leuke weetjes te lezen. Alles zal bijdragen om tot een goede keuze te komen welke draagzak jij voor je kindje gaat kiezen.

Inhoud

Goede kwaliteit met draagzak Stokke

De draagzakken van het merk Stokke voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en de draagzak Stokke is ook nog eens goedgekeurd volgens Öko-Tex® Standaard 100 (klasse 1). Het is een fijne draagzak die je heupen ook zal ondersteunen als je je kindje bij je wil dragen. Er is gekozen voor een breed zitvlak en dat zorgt er in de praktijk weer voor dat je billen, bovenbenen en rug goed worden ondersteund.

Ruim aanbod Stokke draagzakken

Als je je gaat verdiepen in het ruime aanbod van de draagzak Stokke dan kom je allerlei kleuren en modellen tegen. In ieder geval is het fijn om te weten dat de draagzakken geschikt zijn voor kindjes vanaf 4 weken tot 15 kg. Ideaal is dat je hem ook als buikdrager kunt gebruiken. Als je kindje ongeveer vier maanden is dan kun je zijn of haar gezichtje ook van je af plaatsen, zo kan hij/zij de wereld ook beter in zich opnemen en ontdekken.

Vanaf welke leeftijd is de draagzak van Stokke geschikt?

De meeste kindjes kunnen vanaf ongeveer negen maanden zelfstandig zitten. Als jouw kindje dat kan, dan kun jij de draagzak Stokke ook gebruiken om je kindje op je rug te dragen. Je moet daarvoor wel een speciaal onderdeel bestellen, deze gebruik je dan op het harnas van je buikdrager. Het is wel belangrijk om daar op tijd gebruik van te maken, want dan kun jij er samen echt van genieten. Het zorgt voor veel voordelen want het zitje wat in de rugdrager aanwezig is kun jij dan ook verstellen. Het groeit dus echt met je kindje mee en je kindje geniet van de ondersteuning. Meer weetjes over de draagzak Stokke?

  • Iedere draagzak Stokke is gemaakt van zacht materiaal. Als je kindje een gevoelige huid heeft dan hoef je je geen zorgen te maken bij het gebruik van deze draagzak. Het is namelijk geschikt voor een gevoelige huid van je kindje.
  • Er is nog meer wat bijdraagt aan een optimaal draagcomfort en dat is de ventilerende mesh. Het zorgt ook voor een goede luchtcirculatie. Ideaal dus om lekker met jouw kindje op pad te gaan met de draagzak Stokke.
  • Het is leuk om eens na te gaan welke kleur draagzak Stokke jou aanspreekt. De draagzakken zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Stokke MyCarrier draagzak

Een speciaal model wat we even toelichten is de Stokke MyCarrier draagzak. Dit model kun je zowel gebruiken om je kindje op je rug als op je buik te dragen. Het wordt zo voor iedereen mogelijk gemaakt om een fijne wandeling te maken of even boodschappen te doen, zodat je je handen echt even vrij hebt. Je kindje zit veilig en het is een functionele draagzak van het merk Stokke. Het gemak wat je hebt is ook dat jij de draagzak eenvoudig kunt verstellen en zo geniet je van een fijn draagcomfort, iedere dag weer. Het draagt ook bij aan een gezonde ontwikkeling van je kindje want de draagzak Stokke zorgt voor een ergonomische zithouding.

Online draagzak bestellen

Als je weet dat je een draagzak Stokke wil kopen, dan doe je er verstandig aan om online je keuze te maken. Je bent dan van alle gemakken voorzien en kunt op ieder gewenst moment ons ruime aanbod draagzakken van het merk Stokke bekijken. Vergelijk de modellen met elkaar, bekijk de afmetingen en de verschillende kleuren, en zo kun jij de keuze maken van de draagzak Stokke die bij jou past. Uiteraard heb je alle tijd en kun jij bij ons ook vragen stellen. Wij staan namelijk voor je klaar om met je mee te denken als je er niet uit komt of meer wilt weten over onze draagzak Stokke. Geniet daarom van de oriëntatiefase en kom zo tot een verantwoorde keuze van een fijne draagzak waar je jaren plezier van gaat hebben samen.

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.