Lodger draagzak

Lodger draagzak

Veel mensen vinden het fijn als ze hun kindje lekker dichtbij zich kunnen dragen en dat is heel goed mogelijk dankzij de Lodger draagzak. Ook op de wat koudere dagen is het fijn om samen naar buiten te gaan, je doet er dan alles aan om te zorgen dat je kindje het niet koud krijgt. Dankzij de Lodger draagzakken hoef je je daar geen zorgen over te maken. Deze zijn namelijk lekker warm en veel modellen zijn gemaakt van duurzaam fleece, waardoor het echt verantwoord is om ook op de koudere dagen even samen naar buiten te gaan. Het is voor iedereen goed om even een frisse neus te halen, maar dankzij de Lodger draagzak is het dus ook zeer verantwoord om dat samen met je kindje te doen.  

Inhoud

Verschillende Lodger draagzakken

Als je graag een Lodger draagzak wilt kopen, dan is het verstandig om je eens te verdiepen in de verschillende modellen die er te koop zijn. Je wil natuurlijk het beste voor je kindje, maar ook voor jezelf. Daarbij is het van belang om goed na te gaan hoe je de draagzak kunt gebruiken, maar ook tot welke leeftijd (of tot welk gewicht) je je kindje hierin kunt dragen.

Lodger Shelter draagzak

Een mooi voorbeeld van een Lodger draagzak is een Lodger shelter draagzak. Dit is een model wat erg populair is en zo kun jij je kindje echt heel dicht tegen je aan dragen. De speciale Lodger draagzak is gemaakt van fleece (wel erg duurzaam). Het voordeel van fleece is dat het extra warm is en je kindje zal het dus niet koud hebben als je samen naar buiten gaat. Welke voordelen heeft deze draagzak je nog meer te bieden? We hebben het voor je op een rijtje gezet:

  • De Lodger Shelter draagzak is waterafstotend.
  • De draagzak is anti allergisch, iedere baby kan dus in deze draagzak gedragen worden.
  • Na het wassen en drogen blijft de draagzak netjes want deze is gemaakt van duurzaam fleece en gaat dus lange tijd mee.

Wat ook fijn is om te weten, is dat de draagzak voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden EN 13209. De draagzak kan ook nog gebruikt worden als heupdrager. Het voordeel daarvan is weer dat je je kindje zo langer dichtbij je kunt dragen. Je kunt hem gebruiken tot je kindje 12 kg weegt.

De draagzak is te koop in verschillende kleuren en zo kun jij dus een passende Lodger draagzak kiezen die aan jouw wensen voldoet. Ook kun je doordat deze als wikkeldeken gebruikt kan worden je kindje ook zo in de auto zetten en er dan weer uit dragen. De draagzak is eenvoudig mee te nemen en beslaat niet veel ruimte.

Voordelen Lodger draagzak

Door gebruik te maken van een Lodger draagzak kun jij lekker naar buiten met je kindje, je draagt je kindje dichtbij je en dan kun je samen op pad. Dankzij het ruime aanbod kan het nog wel eens lastig zijn om een keuze te maken, maar je krijgt dan in ieder geval een draagzak die voldoet aan al je wensen. Een model waar je trots op kunt zijn waar je graag mee gezien mee wilt worden buiten met je kindje.

Aandachtspunten Lodger draagzak kopen

Bij het kopen van een Lodger draagzak zijn er altijd wat factoren waar je naar moet kijken:

  • Vanaf wanneer kan je kindje in de draagzak?
  • Welke kleur draagzak wil je?
  • Past het binnen je budget?
  • Tot hoeveel kilo kan je kindje in de draagzak?
  • Kun jij de draagzak makkelijk verstellen?

Zomaar een paar punten waar je goed naar moet kijken als je je keuze gaat maken. Je wil namelijk de meest veilige en verantwoorde optie voor jou en je kindje, zodat je veilig naar buiten kunt. Het is voor jou als ouder ook fijn om je handen even vrij te hebben en je kindje toch mee te kunnen nemen. Kies daarom een fijne draagzak van het merk Lodger zodat je veel tijd samen door kunt brengen.

Online Lodger draagzak bestellen

Het beste wat je kunt doen wanneer dat jij een Lodger draagzak wilt gebruiken, is op je gemak online het assortiment bekijken. Zo krijg je een goed beeld van wat er zoal te koop is, je kunt de draagzakken met elkaar vergelijken en uiteindelijk een keuze maken welke Lodger draagzak het beste bij je past. Het model moet natuurlijk wel aan al je wensen voldoen! Bij ons kun je op je gemak een kijkje nemen en als er vragen zijn, dan horen we dat ook graag zodat wij met je mee kunnen kijken.

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.