Beco draagzak

Beco draagzak

Dankzij de Beco draagzak ga jij nog meer tijd doorbrengen met je kindje. Wil je graag zorgen voor de beste hechting tussen ouder en kind? Vind je het fijn om je kindje dichtbij te hebben? Dan is een Beco draagzak een goede keuze. Je kunt zo je handen lekker vrij houden en gewoon de dagelijkse dingen doen als je je kindje bij je hebt. Maar je kunt ook samen naar buiten en hebt zo veel meer bewegingsvrijheid als je kindje in de Beco draagzak zit. Laat je hier inspireren door ons aanbod Beco draagzakken, lees de voordelen en gebruik de tips om de keuze te maken welke draagzak het beste bij jouw situatie past. Gelukkig kunnen wij je veel informatie bieden en ben je zo goed voorbereid op jouw aankoop.

 

Beco Gemini draagzak

Wist je dat je met de Beco Gemini je kindje op vier manieren gedragen kan worden? Dit kan namelijk op de buik, met het gezicht naar achter of naar voren of op je rug of heup. Je kindje kan zo in ieder geval met eigen ogen de wereld op zijn gemak ontdekken en daar hebben ze vaak veel plezier van.

 

Beco Toddler draagzak

Draag je je kindje graag nog wat langer? Dan is een Beco Toddler draagzak een goede opvolger. Het is bedoeld voor de peuter en vanaf ongeveer maat 86/92, tot je kindje ongeveer 27 kg weegt. Ideaal om je kindje zo nog langer bij je te kunnen dragen en samen te genieten.

 

Populaire Beco draagzakken

Nog een paar aanraders van Beco draagzakken speciaal voor jou op een rijtje gezet:

          Beco Gemini Carrier draagzak Twilight. Dit is een erg comfortabel model, het is bedoeld voor pasgeboren en oudere baby’s tot maximaal 16 kg. Je kunt je kindje zo op meerdere manieren bij je dragen. 

          Beco Beco 8 draagzak Dark Grey. Een model wat je zowel in de zomer als in de winter kunt dragen. Het rugpand is multifunctioneel en je kunt je kindje op meerdere manieren dragen.

 

Tips Beco draagzak kiezen

Het is van groot belang dat je de juiste Beco draagzak kiest die aan je wensen voldoet. Daarvoor zijn er een paar factoren waar je van tevoren al over na kunt denken. Als je namelijk weet wat je wensen zijn, dan kun je bij ons veel gerichter zoeken en dan profiteren van ons ruime aanbod en de mogelijkheden:

          Model, wil je je kindje graag op je rug, buik of heup dragen of wil je af kunnen wisselen?

          Leeftijd, vanaf welke leeftijd mag je je kindje in de Beco draagzak dragen en tot wanneer maximaal? Dit is per draagzak wisselend.

          Gewicht, wanneer mag je kindje in de gekozen Beco draagzak en tot hoeveel kg maximaal? Er zijn verschillende modellen dus je kunt na de eerste draagzak ook een ‘opvolg’ draagzak kiezen en zo je kindje nog langer bij je dragen.

          Kleur, welke wil je? Grijs, groen, blauw, een felle of neutrale kleur? Van dit merk zijn verschillende kleuren leverbaar dus ga eens na wat je mooi of modern vindt.

          Gebruik, wil je de Beco draagzak zo kunnen gebruiken en maar één keer goed af moeten stellen? Let dan goed op de specificaties.

          Budget, hoeveel kun jij maximaal besteden aan de Beco draagzak? Als je dat weet dan kun jij kijken welke modellen daar aan voldoen en eenvoudiger een keuze maken.

Laat je inspireren door het aanbod en dan kun jij eenvoudiger de keuze maken welke Beco draagzak er in jouw situatie past.

 

Online Beco draagzak bestellen

Ben je er al uit welke Beco draagzak je zou willen bestellen? Een goed moment om dan je keuze aan ons door te geven en dan kunnen wij je bestelling in orde maken. Wij hebben een ruim aanbod Beco draagzakken in ons assortiment en daar kun jij op je gemak naar kijken. Let ook goed op de kleuren en de andere specificaties, maar ook op je wensen. Een goede Beco draagzak moet aan al je wensen voldoen en dat kan ook! Heb je nog vragen over je aankoop of over een model wat je wil bestellen? Neem dan contact met ons op want dan helpen wij je graag verder.

 

Wie ben ik?
Joanna

Joanna

Wat ontzettend leuk dat je mijn blog leest Ik ben Joanna en ben 33 jaar. Ik ben zelf trotse moeder van een zoon en dochter van 6 & 8 en wil hier graag mijn ervaringen met jullie delen.